Verkeerskundige

Floris Evers
JOUW MAANDAG
Contactpersoon
Floris Evers
JUN 04
Overijssel Permanent HBO
04.07.2020 104377017
Solliciteren

Over de functie

Als Verkeerskundige adviseer je over verkeersveiligheid bij de ontwikkeling van civieltechnische projecten en bij signalen van klanten. Adviseer je over verkeersbesluiten en draag je zorg voor de afhandeling daarvan. Behandel je bezwaar- en beroepschriften, inclusief het in rechte vertegenwoordigen van de gemeente. Tevens zorg je voor de coördinatie van en communicatie rond verkeerseducatie


Je komt te werken op de afdeling Openbaar Gebied binnen het team Infrastructuur, Gebouwen en Gronden (IGG). Dit team richt zich op de inrichting en onderhoud van de buitenruimte en het beheer en onderhoud van de gemeentelijke gebouwen.


Het team heeft vier clusters, Gebouwen & Gronden, Civiel & Groen, Verkeer, en Riolering & Water. De voorbereiding van het beheer en onderhoud van de buitenruimte en de gemeentelijke gebouwen wordt vanuit dit team georganiseerd. Ook de civieltechnische inrichting van nieuwe natuurterreinen, woonwijken en industrieterreinen is een onderdeel van de werkzaamheden. Veel werkzaamheden gebeuren in eigen beheer.


Je werkzaamheden voer je uit in het cluster Verkeer. Door je blik naar buiten verbind je ontwikkelingen in de omgeving met je werkzaamheden en hou je oog voor het belang van onze inwoners.

Functie eisen

  • Beschik je over een vak gerelateerde opleiding op minimaal hbo-niveau;
  • Heb je ervaring met realisatie van projecten;
  • Heb je ervaring met omgevingsmanagement;
  • Ben je gewend om zelfstandig werk op te pakken en kan je ook goed samenwerken.


Heb je vragen of opmerkingen? Bel mij dan op 0683081452!

Over het bedrijf

Wil jij binnen je werk graag de mogelijkheid hebben om een kijkje in verschillende keukens te kunnen nemen? Wel de zekerheid van een contract hebben maar ook flexibiliteit in je werk? Kom werken bij Maandag®! Maandag® is hét bedrijf om op detacheerbasis binnen de (semi-) publieke sector aan de slag te kunnen gaan. We bieden naast goede arbeidsvoorwaarden, ook de mogelijkheid om jezelf verder te ontplooien en te ontwikkelen. Zo hebben wij onze eigen Maandag® Academy, die door het hele land allerlei opleidingen verzorgt voor jou.

Solliciteren

Herken jij jezelf in dit profiel? En lijkt werken bij Maandag® je een mooie stap? Solliciteer dan meteen. Wie weet ziet jouw maandag er binnenkort dan net zo tof uit als die van ons.

Current job is not marked as favorite, click to favorite this job
Floris Evers
JOUW MAANDAG
Contactpersoon
Floris Evers