Verkeerskundige

Floris Evers
JOUW MAANDAG
Contactpersoon
Floris Evers
MEI 26
Overijssel Permanent HBO
25.06.2020 101017600
Solliciteren

Over de functie

Wil jij je carrière als verkeerskundige net even een extra boost geven? Lees hier snel verder hoe Maandag® jou hierbij helpt!


Als verkeerskundige werk jij aan het onderzoeken en oplossen van problemen op het gebied van verkeersveiligheid, vervoer en logistiek. Hierbij moet je onder andere denken aan het adviseren over verkeersvraagstukken en het ontwikkelen van verkeersbeleid, maar ook het behandelen en afhandelen van binnenkomende klachten en meldingen. Als persoon ben jij een echte teamplayer die ook net zo goed zelfstandig kan werken, verantwoordelijkheid ga je niet uit de weg, je bent communicatief vaardig en streeft ernaar altijd het best mogelijke resultaat af te leveren.


Als verkeerskundige werk je bij Maandag® op projectbasis aan opdrachten voor gemeentes in de regio Overijssel, Gelderland, Flevoland en daarbuiten als jij daarvoor openstaat. Het netwerk dat wij hebben is groot en daarom stemmen wij de opdracht en de locatie graag samen met jou af.


Herken jij jezelf in dit profiel en ben je enthousiast? Dan bespreek ik graag een (vast-)dienstverband bij Maandag® met jou!

Functie eisen

  • Afgeronde HBO/WO opleiding Verkeerskunde/Mobiliteit of een vergelijkbare opleiding;
  • 3 jaar ervaring als verkeerskundige bij een gemeente.


Is deze vacature jou op het lijf geschreven? Solliciteer dan via de sollicitatieknop, of voel je vrij mij te bellen op het nummer 06 830 814 52!

Over het bedrijf

Wil jij binnen je werk graag de mogelijkheid hebben om een kijkje in verschillende keukens te kunnen nemen? Wel de zekerheid van een contract hebben maar ook flexibiliteit in je werk? Kom werken bij Maandag®! Maandag® is hét bedrijf om op detacheerbasis binnen de (semi-) publieke sector aan de slag te kunnen gaan. We bieden naast goede arbeidsvoorwaarden, ook de mogelijkheid om jezelf verder te ontplooien en te ontwikkelen. Zo hebben wij onze eigen Maandag® Academy, die door het hele land allerlei opleidingen verzorgt voor jou.

Solliciteren

Herken jij jezelf in dit profiel? En lijkt werken bij Maandag® je een mooie stap? Solliciteer dan meteen. Wie weet ziet jouw maandag er binnenkort dan net zo tof uit als die van ons.

Current job is not marked as favorite, click to favorite this job
Floris Evers
JOUW MAANDAG
Contactpersoon
Floris Evers