Verkeerskundige

Nina Arends
JOUW MAANDAG
Contactpersoon
Nina Arends
MEI 06
Gelderland Permanent HBO
05.06.2020 100267984
Solliciteren

Over de functie

Moeilijke wegen leiden vaak tot mooie bestemmingen

Sla jij een nieuwe weg in?


Nieuwe woonwijken worden constant uit de grond gestampt. Onze leefomgeving wordt anders ingericht, stedelijke gebieden veranderen en ook het buitengebied verandert met de tijd mee. Dit raakt allemaal het verkeer en stelt gemeentes en provincies voor nieuwe uitdagingen.


Heb jij affiniteit met het verkeer en de inrichting van de openbare ruimte dan ben jij de Verkeerskundige die wij zoeken. Als Verkeerskundige ben je zowel vraagbaak en adviseur voor verschillende infrastructurele projecten. Daarnaast schakel je met bijvoorbeeld de jurist, omwonenden, de landschapsarchitect en andere belanghebbenden. Kortom, je behandelt de verkeersvraagstukken van A tot Z. Als Verkeerskundige weet je te onderbouwen waarom bepaalde beslissingen genomen moeten worden en waarom bepaalde oplossingen wellicht niet haalbaar zijn.


In deze functie:

  • Ben jij niet bang om je mening te geven;
  • Kan je, als Verkeerskundige goed samenwerken met anderen;
  • Speel je ad-hoc in op de verschillende vragen;
  • Houd je een helicopterview over het infrastructurele project dat loopt;
  • Durf je op te komen voor de verkeerskundige belangen die spelen in jouw regio of gemeente.

Functie eisen

  • Afgeronde HBO in de richting van Verkeerskundige;
  • Minimaal 2 jaar werkervaring als Verkeerskundige;
  • Minimaal 2 jaar werkervaring binnen een gemeente of provincie.

Over het bedrijf

Vanuit Maandag® hebben wij een groot netwerk aan o.a. gemeenten, provincies en waterschappen van wie wij regelmatig uitdagende opdrachten krijgen. De focus en uitdaging in deze opdrachten verschillen vaak en samen gaan we kijken welke projecten interessant voor je zijn. Dit kan bijvoorbeeld een kleinere gemeente zijn met een brede rol of een grotere gemeente waar juist meer stedelijk gebied is.


Je krijgt een marktconform salaris en wij vergoeden €0,19 per kilometer. Daarnaast hebben wij goede secundaire arbeidsvoorwaarden en een vast dienstverband bestaat tot een van de mogelijkheden. Kan jij niet wachten om te beginnen bij Maandag? Reageer dan snel!

Solliciteren

Herken jij jezelf in dit profiel? En lijkt werken bij Maandag® je een mooie stap? Solliciteer dan meteen. Wie weet ziet jouw maandag er binnenkort dan net zo tof uit als die van ons.

Current job is not marked as favorite, click to favorite this job
Nina Arends
JOUW MAANDAG
Contactpersoon
Nina Arends