Verkeerskundige

Floris Evers
JOUW MAANDAG
Contactpersoon
Floris Evers
APR 06
Overijssel Permanent HBO
26.07.2020 100254860
Solliciteren

Over de functie

Het kan je niet ontgaan zijn. Nieuwe leefruimten worden in rap tempo gecreëerd en ook de herindeling van bestaand stedelijk gebied is actueel in gemeenteland. In dit proces speel jij als verkeerskundige een grote rol. Het is nu eenmaal van belang dat er al aan de tekentafel goed wordt nagedacht over hoe verkeersstromen optimaal in te richten. Want hoe vervelend zijn die plekken in het verkeer, die ook jij vast en zeker kent, waar je dagelijks te maken hebt met knelpunten en opstoppingen. Gelukkig onderzoek jij als verkeerskundige soortgelijke vraagstukken en zorg jij ervoor dat wij onze weg probleemloos weten te vinden in de dynamische wereld van het verkeer.


Als verkeerskundige houd jij je bezig met het onderzoeken en oplossen van problemen op het gebied van verkeersveiligheid, vervoer en logistiek. Hierbij moet je onder andere denken aan het adviseren over verkeersvraagstukken en het ontwikkelen van verkeersbeleid, maar ook het behandelen en afhandelen van binnenkomende klachten en meldingen. Het type project waaraan jij gaat werken hangt vooral af van hetgeen waarvoor jij passie hebt, maar ook van het type beschikbare projecten opdrachtgevers. Samen met jou brengen wij dit in kaart. Verder beschik jij over goede communicatieve vaardigheden, weet jij anderen te motiveren en help jij collega's waar nodig. Je levert altijd het beste resultaat af.


Zie jij jezelf dit al doen? Mooi, dan wil ik met jou in gesprek over een dienstverband bij Maandag®. Hoe dit dienstverband er precies uit komt te zien bespreken wij samen. Dit hangt namelijk vooral af van wat jij belangrijk vindt en van wat jou gelukkig maakt.  

Functie eisen

  • Afgeronde HBO/WO opleiding Verkeerskunde/Mobiliteit of een vergelijkbare opleiding;
  • Werkervaring als verkeerskundige of in een vergelijkbare functie.


Vragen of opmerkingen? Bel 038 2100125!

Over het bedrijf

Wil jij binnen je werk graag de mogelijkheid hebben om een kijkje in verschillende keukens te kunnen nemen? Wel de zekerheid van een contract hebben maar ook flexibiliteit in je werk? Kom werken bij Maandag®! Maandag® is hét bedrijf om op detacheerbasis binnen de (semi-) publieke sector aan de slag te kunnen gaan. We bieden naast goede arbeidsvoorwaarden, ook de mogelijkheid om jezelf verder te ontplooien en te ontwikkelen. Zo hebben wij onze eigen Maandag® Academy, die door het hele land allerlei opleidingen verzorgt voor jou.

Solliciteren

Herken jij jezelf in dit profiel? En lijkt werken bij Maandag® je een mooie stap? Solliciteer dan meteen. Wie weet ziet jouw maandag er binnenkort dan net zo tof uit als die van ons.

Current job is not marked as favorite, click to favorite this job
Floris Evers
JOUW MAANDAG
Contactpersoon
Floris Evers