Verkeerskundige

Lisan Schiettekatte
JOUW MAANDAG
Contactpersoon
Lisan Schiettekatte
JUL 09
Zeeland Tijdelijk HBO
08.08.2020 100229155
Solliciteren

Over de functie

Voor diverse opdrachtgevers in Zeeland zijn wij bij Maandag® Middelburg doorlopend op zoek naar een Verkeerskundige.


Als Verkeerskundige lever je bijvoorbeeld een bijdrage aan het ontwikkelen, uitwerken en evalueren van een samenhangend beleid op verkeerskundige projecten. Daarnaast adviseer je het bestuur over verkeerskundige beleidsuitvoering, bereid je adviezen voor en onderhoud je contacten met bewoners en ondernemers over verkeersvraagstukken.


Daarnaast kun je als Verkeerskundige bijvoorbeeld betrokken zijn bij het uitwerken van plannen op het gebied van verkeer en bereikbaarheid in gebiedsontwikkelingsprojecten of complexe verkeerskundige vraagstukken in de regio. Deelnemen aan regionale en strategische overleggen maakt ook deel uit van je takenpakket.


Heb jij de kennis in huis en zie je het zitten om je te buigen over verkeerskundige vraagstukken? Neem dan snel contact met mij op en wie weet kun jij binnenkort bij één van onze opdrachtgevers aan de slag. Je kunt me bereiken op lisan.schiettekatte@maandag.nl of 06 - 30 34 78 19.


PROJECTINFORMATIE: Startdatum in overleg | Uren in overleg | Minimaal drie maanden.

Functie eisen

Afgeronde (relevante) HBO opleiding;

Aantoonbare werkervaring op het gebied van verkeerskunde

Aantoonbare kennis van politiek bestuurlijke processen.

Over het bedrijf

Maandag® detacheert interim professionals in de publieke sector. Dit doen we binnen de overheid, het onderwijs, de gezondheidszorg en bij woningcorporaties. Onze professionals weten van aanpakken en bruisen van energie.


We bieden verschillende mogelijkheden voor zowel tijdelijke- als vaste opdrachten. We kijken naar jouw krachten en naar je wensen en zoeken hier de passende opdracht bij. Het salaris wordt bepaald aan de hand van de CAR UWO CAO en daar bovenop bieden we reiskosten. Uiteraard krijg je bij ons ook vakantiedagen en vakantiegeld. Mocht je het interessant vinden, bieden we de mogelijkheid om jezelf bij te scholen op onze Maandag® Academy.

Solliciteren

Herken jij jezelf in dit profiel? En lijkt werken bij Maandag® je een mooie stap? Solliciteer dan meteen. Wie weet ziet jouw maandag er binnenkort dan net zo tof uit als die van ons.

Current job is not marked as favorite, click to favorite this job
Lisan Schiettekatte
JOUW MAANDAG
Contactpersoon
Lisan Schiettekatte