Verkeerskundige

Anne Geenen
JOUW MAANDAG
Contactpersoon
Anne Geenen
JUL 03
Noord-Brabant Permanent HBO
02.08.2020 100215138
Solliciteren

Over de functie

Ben jij graag bezig met het optimaliseren van de ruimte op het gebied van verkeer en vervoer? Dan ben jij de Verkeerskundige die wij zoeken! Voor verschillende opdrachtgevers in West-Brabant zijn wij op zoek naar een Verkeerskundige. Als Verkeerskundige houd jij je onder andere bezig met het onderzoeken en optimaliseren van de verkeersveiligheid, bereikbaarheid en leefbaarheid van een gemeente. Je verdiept je in de dynamische wereld die zich steeds sneller ontwikkeld. Daarnaast ben je verantwoordelijk voor het gehele vakgebied van verkeer en vervoer; van het trekken van projecten tot de advisering in wijken over verkeerskundige aangelegenheden. Als verkeerskundige ben je georganiseerd, creatief en oplossingsgericht.

 

Als Verkeerskundige houdt jij je bezig met:

  • Het adviseren over verkeerskundig beleid
  • Oppakken van complexe, verkeerskundige opdrachten vanuit een integrale benadering
  • Het voorbereiden van adviezen en zorgen voor de afhandeling van vragen van bewoners, bedrijven en wijkbeheerder
  • Het optreden als adviseur in projecten, evenementen, ruimtelijke ontwikkelingen
  • Het adviseren over wet- en regelgeving en het toetsen van plannen

Functie eisen

Als Verkeerskundige beschik jij over:

  • Een afgeronde HBO of WO opleiding op het gebied van verkeer en vervoer of mobiliteit
  • Minimaal twee jaar aantoonbare werkervaring als verkeerskundige
  • Relevante ervaring binnen de gemeentelijke overheid
  • Je beschikt over goede communicatieve vaardigheden, zowel mondeling als schriftelijk


Wat biedt Maandag® jou?

Maandag® biedt jou een marktconform salaris volgens de CAO CAR UWO, een reisvergoeding op basis van €0,19 per kilometer en uiteraard horen pensioenregeling, vakantiedagen en vakantiegeld ook tot de voorwaarden. Vanuit een potentieel dienstverband bij Maandag® kun je diverse opdrachten vervullen, een opdracht voor de lange termijn behoort ook tot de mogelijkheden. Hiernaast zijn er ook mogelijkheden om jezelf te blijven ontwikkelen op de Maandag® Academy. Daarnaast maak je deel uit van een brede groep professionals om integraal te blijven denken, om kennis te delen en om jouw netwerk te vergroten.

Over het bedrijf

Met meer dan 3.000 professionals is Maandag® dé detacheerder van de publieke sector. De professionals van Maandag® zijn ambitieus, hebben kennis van zaken en hebben passie voor hun werk. Ben jij zo’n professional en klaar voor een nieuwe maandag? Dan bieden wij jou volop mogelijkheden om te doen waar jij goed in bent. Herken jij jezelf in bovenstaand profiel? Dan kom ik graag met jou in contact!


T: 06-30468282

E: anne.geenen@maandag.nl

Solliciteren

Herken jij jezelf in dit profiel? En lijkt werken bij Maandag® je een mooie stap? Solliciteer dan meteen. Wie weet ziet jouw maandag er binnenkort dan net zo tof uit als die van ons.

Current job is not marked as favorite, click to favorite this job
Anne Geenen
JOUW MAANDAG
Contactpersoon
Anne Geenen