Verkeerskundige

Ellemijn Jonk
JOUW MAANDAG
Contactpersoon
Ellemijn Jonk
JUN 12
Groningen Permanent HBO
12.07.2020 100073271
Solliciteren

Over de functie

Kijk jij door een verkeerskundige bril naar structuurvisies, gebiedsvisies en bestemmingsplannen? En ben je op zoek naar (nieuw) plezier in je werk? Dan ben je op de juiste plek! 

Wij zijn voor een gemeente in Drenthe op zoek naar ervaren Verkeerskundige voor 24 - 36 uur per week. Vanuit die hoek werk zal je onder andere meewerken aan diverse verkeersprojecten, ruimtelijke ontwikkelingen en gebiedsopgaven. Je zal op verschillende niveau’s invulling aan de realisatie van verkeersprogramma's. Daarnaast zal je aanspreekpunt zijn voor de thema’s en doe je verkeerskundige voorstellen. Je zal vast in dienst kunnen treden bij Maandag® en vanuit die hoedanigheid gedetacheerd worden bij diverse opdrachtgevers, waaronder langdurig bij deze in Drenthe.

Functie eisen

  • HBO opleiding in de richting van mobiliteit, verkeerskunde of planologie
  • > 3 jaar jaar ervaring in een soortgelijke functie
  • Uitstekende communicatieve vaardigheden

Over het bedrijf

Maandag® is de detacheerder in de publieke sector. Hierbij kan je met de zekerheid van een vast dienstverband gedetacheerd worden bij onze opdrachtgevers in jouw eigen regio. Wij bieden je een passend salaris. Ook zijn er vanuit onze Academy diverse trainingen voor onze professionals en daarnaast zijn er mogelijkheden voor diverse trainingen op maat. Meer weten of je interesse kenbaar maken? Neem gerust contact op via 06-13160707/ellemijn.jonk@maandag.nl

Solliciteren

Herken jij jezelf in dit profiel? En lijkt werken bij Maandag® je een mooie stap? Solliciteer dan meteen. Wie weet ziet jouw maandag er binnenkort dan net zo tof uit als die van ons.

Current job is not marked as favorite, click to favorite this job
Ellemijn Jonk
JOUW MAANDAG
Contactpersoon
Ellemijn Jonk