Vergunningverlener

Lisan Schiettekatte
JOUW MAANDAG
Contactpersoon
Lisan Schiettekatte
JUL 07
Zeeland Tijdelijk HBO
06.08.2020 100191092
Solliciteren

Over de functie

Voor onze opdrachtgevers in Zeeland zijn wij bij Maandag® Middelburg doorlopend op zoek naar een ervaren vergunningverlener APV.


Jij bent als vergunningverlener APV en bijzondere wetgeving dé vergunningverlener en handhaver op het gebied van de Algemene Plaatselijke Verordening en Bijzondere Wetten. Is er een evenement in de stad of komt er een nieuwe kroeg in de buurt? Jij gaat aan de slag met onderzoeken, plannen, vragen stellen en conclusies trekken.


Als vergunningverlener APV ben je het aanspreekpunt voor de aanvrager van een vergunning en verzorg je alle informatie voor de betreffende aanvraag. Optreden als bemiddelaar, waarnemer en oordeelvormer om er samen met alle partijen uit te komen is wat je als vergunningverlener APV ook doet. Je bent verantwoordelijk voor de planning van overleggen tussen deze verschillende partijen en de aanvrager. Naast het verlenen van de vergunning zorg je er ook voor dat na de aanvraag er geen regels overtreden worden met betrekking tot de vergunning. Daarnaast signaleer je, naast de uitvoerende werkzaamheden, nieuwe ontwikkelingen op jouw vakgebied en lever je een pro-actieve bijdrage aan de implementatie van deze ontwikkelingen. Dit kan op het gebied van nieuw beleid, verordeningen of het proces.

Heb jij de kennis en de ervaring in huis en zie je het daarnaast zitten om (complexe) vraagstukken omtrent APV vergunningverlening op te lossen? Neem dan snel contact met mij op en wie weet kun jij binnenkort bij één van onze opdrachtgevers aan de slag.


PROJECTINFORMATIE: startdatum in overleg | uren in overleg | minimaal 3 maanden

Functie eisen

- Afgeronde HBO opleiding;

- (Relevante) werkervaring binnen een gemeentelijke organisatie;

- Kennis van en ervaring met de regelgeving van APV, Evenementen, Drank- en Horeca & Bijzondere Wetten.

Over het bedrijf

Wanneer jij aan de slag gaat als Vergunningverlener APV bieden wij jou;

- De mogelijkheid vanuit een dienstverband diverse opdrachten te vervullen. Een opdracht voor de lange termijn behoort ook tot de mogelijkheden;

- Wij bieden een marktconform salaris volgens cao CAR UWO. Je wordt ingeschaald op basis van opleiding en ervaring.

- Wij vergoeden alle reiskosten op basis van €0,19 per kilometer. Een leaseauto behoort ook tot de mogelijkheden.

- Uiteraard horen pensioenregeling, vakantiedagen en vakantiegeld ook tot de voorwaarden.

Solliciteren

Herken jij jezelf in dit profiel? En lijkt werken bij Maandag® je een mooie stap? Solliciteer dan meteen. Wie weet ziet jouw maandag er binnenkort dan net zo tof uit als die van ons.

Current job is not marked as favorite, click to favorite this job
Lisan Schiettekatte
JOUW MAANDAG
Contactpersoon
Lisan Schiettekatte