Vergunningverlener Wet Natuurbescherming

Anne Geenen
JOUW MAANDAG
Contactpersoon
Anne Geenen
JUN 15
Noord-Brabant Permanent HBO
15.07.2020 105919458
Solliciteren

Over de functie

Als Vergunningverlener ga je vanuit de wettelijke kaders en lokale ontwikkelingen vergunningsaanvragen van met name agrarische bedrijven afhandelen. Ook ga jij je bezighouden met:

  • Het opstellen van verschillende dossiers
  • Het nemen van besluiten over de toekenning van vergunningen en afhandelen van aanvragen
  •  Overzicht houden op complexe dossiers
  • Signaleren van trends en ontwikkelingen binnen het vakgebied

Functie eisen

Als vergunningverlener Wet Natuurbescherming beschik jij over:

  • Kennis van de Wet Natuurbescherming
  • Ervaring in het taakveld gebiedsbescherming
  • 24 - 36 uur beschikbaar
  • Tenminste 2 jaar werkervaring als vergunningverlener
  • Kennis van Aerius


Als persoon ben jij enthousiast , secuur en gestructureerd. Ook ben je toegankelijk, goed georganiseerd en proactief. Daarnaast beschik je over goede mondelinge communicatievaardigheden, bestuurlijke sensitiviteit en een analytisch vermogen. Als vergunningverlener Wet Natuurbescherming ben jij in staat jouw werkzaamheden naar eigen inzicht te organiseren, signaleer je kansen en ben je in staat hier adequaat naar te handelen.

Over het bedrijf

Maandag® biedt jou een marktconform salaris volgens de CAO CAR UWO, een reisvergoeding op basis van €0,19 per kilometer en uiteraard horen pensioenregeling, vakantiedagen en vakantiegeld ook tot de voorwaarden. Vanuit een dienstverband bij Maandag® kun je diverse opdrachten vervullen, een opdracht voor de lange termijn behoort ook tot de mogelijkheden. Hiernaast zijn er ook mogelijkheden om jezelf te blijven ontwikkelen op de Maandag® Academy. Daarnaast maak je deel uit van een brede groep professionals om integraal te blijven denken, om kennis te delen en om jouw netwerk te vergroten.

 

Met meer dan 3.000 professionals is Maandag® dé detacheerder van de publieke sector. De professionals van Maandag® zijn ambitieus, hebben kennis van zaken en hebben passie voor hun werk. Ben jij zo’n professional en klaar voor een nieuwe maandag? Dan bieden wij jou volop mogelijkheden om te doen waar jij goed in bent. Herken jij jezelf in bovenstaand profiel? Dan kom ik graag met jou in contact!

 

T: 06-30468282

E: anne.geenen@maandag.nl

 

Solliciteren

Herken jij jezelf in dit profiel? En lijkt werken bij Maandag® je een mooie stap? Solliciteer dan meteen. Wie weet ziet jouw maandag er binnenkort dan net zo tof uit als die van ons.

Current job is not marked as favorite, click to favorite this job
Anne Geenen
JOUW MAANDAG
Contactpersoon
Anne Geenen