Vergunningverlener WABO

Ellemijn Jonk
JOUW MAANDAG
Contactpersoon
Ellemijn Jonk
MRT 06
Drenthe Permanent HBO
14.06.2020 100186402
Solliciteren

Over de functie

Als Vergunningverlener met uitstekende kennis van de WABO toe aan een volgende stap?

Er liggen op dit moment twee functies klaar bij een gemeente in Noord-Nederland als Vergunningverlener WABO voor 28-36 uur in de week. Éen van de functies is meer gericht op het klantcontact en de communicatie met de verschillende stakeholders, waar bij de andere functie van Vergunningverlener WABO een meer bouw technische insteek heeft. Het betreffen beide langdurige opdrachten. Er ligt een mogelijkheid om als Vergunningverlener WABO bij ons vast in dienst te treden. Je wordt vervolgens bij diverse gemeenten en omgevingsdiensten gedetacheerd. Wat krijg je van ons:


  • Een vast dienstverband (De manier om afwisseling en zekerheid te combineren en jezelf verder te ontwikkelen.)
  • Diverse training georganiseerd vanuit Club Maandag® en onze eigen Academy
  • Goed salaris, mogelijkheid voor een leaseauto
  • Groot netwerk aan professionals en opdrachtgevers in jouw eigen regio

Functie eisen

  • Recente werkervaring bij de overheid als vergunningverlener op gebied van Omgevingsrecht
  • HBO-opleiding Bouwkunde
  • ABW1/2 is een pré
  • Uitstekende communicatieve- en adviesvaardigheden

Over het bedrijf

Maandag® bestaat al 30 jaar. Opgericht in 1989 en sinds 2008 actief onder de naam Maandag®. Niet zo maar een naam, want wat is er beter dan maandag? De maandag staat voor ons voor een nieuw en fris begin. Voor ambitie en optimisme. Het gevoel dat alles mogelijk is. Dat gevoel dragen wij elke dag van de week uit. Want voor ons is het eigenlijk elke dag maandag. Professionals bij Maandag® houden van hun werk en van werken. Zij zien werk als een belangrijk onderdeel van hun leven. En willen daar alles uithalen. Met meer dan 3.000 professionals is Maandag® de detacheerder van de publieke sector.


Naast de inhoudelijke uitdagingen zijn er nog een aantal extra voordelen om bij Maandag® te werken. Je profiteert namelijk van een aantrekkelijk arbeidsvoorwaardenpakket, een fijn salaris en ook voor je oude dag wordt gezorgd. Daarnaast kun je jezelf ontplooien door gerichte, vakinhoudelijke ondersteuning en vervolgopleidingen via de Maandag® Academy. Verder kun je je netwerk laten groeien door deel te nemen aan activiteiten van Club Maandag®. Twijfel dus niet, en neem contact op met mij via 06-13160707/ellemijn.jonk@maandag.nl voor deze functie!

Solliciteren

Herken jij jezelf in dit profiel? En lijkt werken bij Maandag® je een mooie stap? Solliciteer dan meteen. Wie weet ziet jouw maandag er binnenkort dan net zo tof uit als die van ons.

Current job is not marked as favorite, click to favorite this job
Ellemijn Jonk
JOUW MAANDAG
Contactpersoon
Ellemijn Jonk