Vergunningverlener Milieu

Anne Geenen
JOUW MAANDAG
Contactpersoon
Anne Geenen
JUL 03
Noord-Brabant Permanent HBO
02.08.2020 100214373
Solliciteren

Over de functie

Wil jij je elke dag inzetten voor een milieuvriendelijke leefomgeving en heb jij kennis van wet- en regelgeving? Dan ben jij de Vergunningverlener Milieu die wij zoeken! Voor verschillende opdrachtgevers in de regio West-Brabant zij wij op zoek naar een Vergunningverlener Milieu.

Je toetst als Vergunningverlener Milieu aanvragen voor milieuvergunningen, ontheffingen en meldingen binnen het kader van de Wet Milieubeheer en het Activiteitenbesluit. Jij legt de bevindingen vast in een dossier en neemt vervolgens het besluit over de afhandeling van de aanvraag. Je voert gesprekken met onderlinge vakdisciplines of externe partijen om te adviseren over de milieuvergunning.


Verder houdt jij je als Vergunningverlener bezig met:

  • Het voeren van gesprekken met bedrijven over hun milieuvergunningen
  • Verschillende dossiers opstellen, besluiten nemen over de toekenning van vergunningen en afhandelen van aanvragen
  • Overzicht houden op complexe dossiers
  • Signaleren van trends en ontwikkelingen binnen het vakgebied


Functie eisen

Als Vergunningverlener Milieu beschik jij over:

  • HBO/WO diploma, Milieukunde
  • Relevante werkervaring als Vergunningverlener Milieu
  • Actuele kennis van het Activiteitenbesluit en Wet Milieubeheer
  • Communicatieve vaardigheden

Over het bedrijf

Wat biedt Maandag® jou?

Maandag® biedt jou een marktconform salaris volgens de CAO CAR UWO, een reisvergoeding op basis van €0,19 per kilometer en uiteraard horen pensioenregeling, vakantiedagen en vakantiegeld ook tot de voorwaarden. Vanuit een dienstverband bij Maandag® kun je diverse opdrachten vervullen, een opdracht voor de lange termijn behoort ook tot de mogelijkheden. Hiernaast zijn er ook mogelijkheden om jezelf te blijven ontwikkelen op de Maandag® Academy. Daarnaast maak je deel uit van een brede groep professionals om integraal te blijven denken, om kennis te delen en om jouw netwerk te vergroten.


Met meer dan 3.000 professionals is Maandag® dé detacheerder van de publieke sector. De professionals van Maandag® zijn ambitieus, hebben kennis van zaken en hebben passie voor hun werk. Ben jij zo’n professional en klaar voor een nieuwe maandag? Dan bieden wij jou volop mogelijkheden om te doen waar jij goed in bent. Herken jij jezelf in bovenstaand profiel? Dan kom ik graag met jou in contact!

 

T: 06-30468282

E: anne.geenen@maandag.nl

Solliciteren

Herken jij jezelf in dit profiel? En lijkt werken bij Maandag® je een mooie stap? Solliciteer dan meteen. Wie weet ziet jouw maandag er binnenkort dan net zo tof uit als die van ons.

Current job is not marked as favorite, click to favorite this job
Anne Geenen
JOUW MAANDAG
Contactpersoon
Anne Geenen