Zoeken

Ruimtelijk domein
filters wissen
157

vergunningverlener drank en horeca vacatures

de voordelen van MAANDAG!
  • Flexibiliteit in je werk
  • Zekerheid van een vast contract
  • Ontwikkelings- en opleidingsmogelijkheden via de Maandag® Academy
Bekijk alle voordelen

Contact

Kom voor een vrijblijvend gesprek langs op één van onze vestigingen. Bellen of mailen kan ook. Lees hier waar je ons kunt bereiken.

Neem contact op

Open sollicitatie

Zit er op dit moment geen geschikte vacature voor jou tussen, maar lijkt het je wel leuk om aan de slag te gaan bij Maandag®? Solliciteer dan via onderstaande button, dan kijken we samen naar de mogelijkheden.

Solliciteren

Vacatures vergunningverlener drank en horeca

Vacatures vergunningverlener drank en horeca vind je online, bij Maandag®. Uiteraard heb je over actuele kennis van de drank- en horecawetgeving en weet je ook veel over het borgen van veiligheid. Beschik je daarnaast over een relevant hbo-diploma en heb je ervaring van werken binnen de gemeente in een soortgelijke functie bekijk dan snel alle vacatures voor vergunningverlener drank en horeca.
 

Voor de vacature van vergunningverlener drank en horeca zoeken we professionals die een bijdrage willen leveren aan een veilig en goed verloop van evenementen. Je behandeld en begeleidt  vergunningaanvragen die binnenkomen en komt met een duidelijk advies. Uiteraard baseer je dit advies op het onderzoek dat je hebt gedaan en op basis van de wet-en regelgeving. Voor de vacatures van vergunningverlener drank en horeca zoeken we doortastende professionals die doortastend zijn en gevoel hebben voor politieke verhoudingen. Ben jij degene die we zoeken? Bekijk de laatste vacatures vergunningverlener drank en horeca en solliciteer.