Vergunningverlener APV

Floris Evers
JOUW MAANDAG
Contactpersoon
Floris Evers
MRT 20
Gelderland Vast HBO
19.04.2020 100284682
Solliciteren

Over de functie

Ben jij als vergunningverlener APV een echte specialist op het gebied van APV, Horeca en evenementenbeleid? Mooi, dan bespreek ik graag een (vast-)dienstverband bij Maandag® met jou!


Als vergunningverlener APV ben jij verantwoordelijk voor het gehele proces van vergunningverlening. Een echte specialist ben jij op het gebied van APV, Horeca en evenementen. Als vergunningverlener toets jij vergunningen, ontheffingen en meldingen betreffende het tijdelijk gebruik van de openbare ruimte en de horeca aan geldend beleid en aan de wet- en regelgeving. Je bent goed op de hoogte van de landelijke wet- en regelgeving en het lokale beleidskader en je bent in staat om deze op de juiste wijze toe te passen. Rondom deze vergunningen, ontheffingen en meldingen ben je het aanspreekpunt voor in- en externe partijen en daarnaast signaleer je knelpunten en doe je verbetervoorstellen.


Jouw werkzaamheden voer je op projectbasis uit bij gemeenten in de regio Overijssel, Gelderland en Flevoland. Het netwerk dat wij in deze regio hebben is groot en daarom stemmen wij de opdracht en de locatie graag samen met jou af.


Herken jij jezelf in dit profiel en ben jij enthousiast? Dan bespreek ik graag een (vast-)dienstverband bij Maandag® met jou!

Functie eisen

  • afgeronde relevante HBO opleiding;
  • enkele jaren werkervaring als vergunningverlener APV/bijzondere wetten;
  • actuele kennis van wet- en regelgeving op het gebied van de APV, Evenementen, drank & horeca en bijzondere wetten.

Over het bedrijf

Wil jij binnen je werk graag de mogelijkheid hebben om een kijkje in verschillende keukens te kunnen nemen? Wel de zekerheid van een contract hebben maar ook flexibiliteit in je werk? Kom dan werken bij Maandag®! Naast goede arbeidsvoorwaarden bieden we ook de mogelijkheid om jezelf verder te ontplooien en te ontwikkelen. Zo hebben wij onze eigen Maandag® Academy, die door het hele land allerlei opleidingen verzorgt voor jou.

Solliciteren

Herken jij jezelf in dit profiel? En lijkt werken bij Maandag® je een mooie stap? Solliciteer dan meteen. Wie weet ziet jouw maandag er binnenkort dan net zo tof uit als die van ons.

Current job is not marked as favorite, click to favorite this job
Floris Evers
JOUW MAANDAG
Contactpersoon
Floris Evers