Vergunningverlener APV en Bijzondere Wetten

Anne Geenen
JOUW MAANDAG
Contactpersoon
Anne Geenen
JUN 02
Noord-Brabant Permanent HBO
02.07.2020 100266844
Solliciteren

Over de functie

Ben jij dé expert op het gebied van APV en Bijzondere Wetten en ga jij een uitdaging niet uit de weg? Dan ben jij de Vergunningverlener APV die wij zoeken! Voor verschillende opdrachtgevers in de provincie Noord-Brabant zijn wij regelmatig op zoek naar een Vergunningverlener APV.


Er komt een nieuwe kroeg in de binnenstad en er staat ook nog een groot evenement op de planning. Als Vergunningverlener APV ga jij aan de slag met de plannen en doet onderzoek naar het beleid. Ook ben jij het aanspreekpunt voor de aanvrager van een vergunning en verzorg je alle informatie voor de desbetreffende aanvraag. Naast het verlenen van de vergunning zorg je er ook voor dat er na de aanvraag geen regels worden overtreden met betrekking tot de vergunning. Daarnaast houd jij je bezig met nieuwe ontwikkelingen op jouw vakgebied en lever je een pro-actieve bijdrage aan de implementatie van deze ontwikkelingen.

Functie eisen

Als Vergunningverlener APV en Bijzondere Wetten beschik je over:

  • Afgeronde opleiding HBO
  • Relevante werkervaring binnen een gemeente
  • Kennis en ervaring met wet- en regelgeving op het gebied van APV en Bijzondere Wetten
  • Analytische vaardigheden


Over het bedrijf

Wat biedt Maandag® jou?

Maandag® biedt jou een marktconform salaris volgens de CAO CAR UWO, een reisvergoeding op basis van €0,19 per kilometer en uiteraard horen pensioenregeling, vakantiedagen en vakantiegeld ook tot de voorwaarden. Vanuit een dienstverband bij Maandag® kun je diverse opdrachten vervullen, een opdracht voor de lange termijn behoort ook tot de mogelijkheden. Hiernaast zijn er ook mogelijkheden om jezelf te blijven ontwikkelen op de Maandag® Academy. Daarnaast maak je deel uit van een brede groep professionals om integraal te blijven denken, om kennis te delen en om jouw netwerk te vergroten.


Met meer dan 3.000 professionals is Maandag® dé detacheerder van de publieke sector. De professionals van Maandag® zijn ambitieus, hebben kennis van zaken en hebben passie voor hun werk. Ben jij zo’n professional en klaar voor een nieuwe maandag? Dan bieden wij jou volop mogelijkheden om te doen waar jij goed in bent. Herken jij jezelf in bovenstaand profiel? Dan kom ik graag met jou in contact!


T: 06-30468282

E: anne.geenen@maandag.nl

Solliciteren

Herken jij jezelf in dit profiel? En lijkt werken bij Maandag® je een mooie stap? Solliciteer dan meteen. Wie weet ziet jouw maandag er binnenkort dan net zo tof uit als die van ons.

Current job is not marked as favorite, click to favorite this job
Anne Geenen
JOUW MAANDAG
Contactpersoon
Anne Geenen