Zoeken

Ruimtelijk domein
filters wissen
40

vergunningverlener apv vacatures

de voordelen van MAANDAG!
  • Flexibiliteit in je werk
  • Zekerheid van een vast contract
  • Ontwikkelings- en opleidingsmogelijkheden via de Maandag® Academy
Bekijk alle voordelen

Contact

Kom voor een vrijblijvend gesprek langs op één van onze vestigingen. Bellen of mailen kan ook. Lees hier waar je ons kunt bereiken.

Neem contact op

Open sollicitatie

Zit er op dit moment geen geschikte vacature voor jou tussen, maar lijkt het je wel leuk om aan de slag te gaan bij Maandag®? Solliciteer dan via onderstaande button, dan kijken we samen naar de mogelijkheden.

Solliciteren

Vacatures vergunningverlener apv

Vergunningverlener apv vacatures vind je online. We zijn op zoek naar mbo’ers en hbo-geschoolde professionals met actuele kennis van de apv-wetgeving. Bij voorkeur heb je al enige ervaring als vergunningsverlener apv bij een gemeente of overheidsinstelling. Ben jij de specialist die wij zoeken? Bekijk alle vacatures voor vergunningverlener apv en solliciteer!

Voor de functie van vergunningverlener apv is actuele kennis van de wet- en regelgeving zoals de apv, drank & horeca en evenementen van groot belang. Je zorgt namelijk voor het hele proces van vergunningverlening op basis van de algemene plaatselijke verordening. Je toetst vergunningen, ontheffingen en houd je ook bezig met tijdelijk gebruik van openbare ruimte en horeca op basis van de daarvoor geldende wet- en regelgeving. Zie je kansen voor verbetering, dan start je een project op, om dit te realiseren. Ook ben jij degene bij wie collega’s aankloppen voor advies wanneer het gaat over handhaving en inspectie. Beschik jij naast ervaring over goede communicatieve vaardigheden, ben je besluitvaardig en betrokken? Solliciteer dan op een van de vacatures vergunningverlener apv.