Trainee Ruimtelijke Ordening

Koen Bezemer
JOUW MAANDAG
Contactpersoon
Koen Bezemer
MRT 26
Limburg Tijdelijk HBO
25.04.2020 100545417
Solliciteren

Over de functie

Sta jij in de startblokken van je carrière binnen de Ruimtelijke Ordening en Planologie? Deze functie is jouw startsein. Ready…Set…GO!

Onder de vleugels van een ervaren collega, kan je je in de praktijk ontwikkelen binnen het vakgebied Planologie en Ruimtelijke Ordening. Vanuit jouw opleiding heb je een goed beeld van de theorie, nu is het tijd voor de praktijk! Van nature ben je communicatief sterk, heb je een goed gevoel voor bestuurlijke verhoudingen en kan je snel schakelen. Jij denkt in oplossingen en durft hierin assertief te zijn.

Zaken die je op gaat pakken zijn het beantwoorden van vragen/informatieverzoeken, analyseren van ruimtelijke vraagstukken (bestemmingsplannen, vergunningen en procedures), aanschuiven bij overleggen en beoordelen van principeverzoeken waarbij afgeweken moet worden van bestemmingsplan. Daarnaast mag je ook concept-plannen en onderbouwingen uitzetten bij interne en externe adviseurs.

Bovenstaande taken zijn een inschatting. Voor deze functie geldt; jij geeft de functie zelf inhoud! Aan de hand van jouw enthousiasme en input/output, worden er taken/verantwoordelijkheden toegewezen. Kortom, een prachtige kans om je te laten zien!

Functie eisen

Wat zijn de gestelde kaders om te solliciteren?

·      Jij hebt een afgeronde HBO/WO opleiding richting Planologie of Ruimtelijke Ordening (ben je van mening dat jouw opleiding ook relevant is? Overtuig me maar…) ;

·      Jij bent per direct beschikbaar;

·      Jij bent beschikbaar voor 32 uur.

Over het bedrijf

Graag kijken we met jou naar de mogelijkheid van een duurzame samenwerking! Dit betekent de vastigheid van een contract met de flexibiliteit van het projectmatig werken.

Het grote voordeel hiervan is dat je als professional sneller groeit omdat je in verschillende keukens kijkt. Bovendien geloven wij in samenwerking, ontwikkeling en kennis delen met andere collega’s. Die ontwikkeling vinden wij ontzettend belangrijk. Daarom begeleiden we professionals graag bij het optimaal vormgeven van hun loopbaan. We bespreken dit graag en stellen een plan op om daar te komen waar jij wilt zijn.

Bij Maandag® weten wij wat voor mensen vandaag nodig zijn. Mensen met een frisse blik op morgen. Die aangesloten zijn op de technologische, juridische, financiële en maatschappelijke ontwikkelingen. Kortom; met kennis van zaken. Dat zijn de mensen van Maandag®.

Solliciteren

Herken jij jezelf in dit profiel? En lijkt werken bij Maandag® je een mooie stap? Solliciteer dan meteen. Wie weet ziet jouw maandag er binnenkort dan net zo tof uit als die van ons.

Current job is not marked as favorite, click to favorite this job
Koen Bezemer
JOUW MAANDAG
Contactpersoon
Koen Bezemer