Toezichthouder Milieu

Daniël van Eijden
JOUW MAANDAG
Contactpersoon
Daniël van Eijden
MEI 22
Friesland Permanent HBO
21.06.2020 103708402
Solliciteren

Over de functie

In de functie als toezichthouder milieu controleer je op de naleving van de milieuwet en regelgeving en behandel je milieuklachten over inrichtingen. Voorbeelden hiervan zijn onder meer monsternemingen en geluidsmetingen. Om dit te bewerkstelligen voer je controles uit bij agrarische en/of industriële bedrijven in opdracht van een overheidsinstantie. Je constateert overtredingen, onderneemt vervolgacties en doet eventueel verbeter voorstellen. Van een toezichthouder milieu wordt verwacht dat hij/zij flexibel is omdat je naast het werken in teams ook goed om moet kunnen gaan met verschillende werktijden en dagen.


Ben jij geïnteresseerd in een functie als toezichthouder milieu in regio Friesland en ben jij minimaal 24 uren beschikbaar dan hoor ik graag van je!

Functie eisen

Wat zoeken wij:

-         Opleiding HBO milieukunde;

-         Minimaal 3 jaar werkervaring in het toezicht en de handhaving van onder anderen de wet Milieubeheer;

-         Ervaring met integraal toezicht en vernieuwende vormen van handhaving;

-         Kennis van- en Inzicht in bestuurlijke/politieke verhoudingen;

-         Vaardigheid in het uitbrengen van adviezen en in het onderkennen en onderzoeken van oorzaken en oplossen van vragen op toegewezen werkterrein;

-         Vaardig in het deelnemen aan projecten binnen de context van het eigen vakgebied.


Wat biedt Maandag® jou:

-         Een uitdagende functie in jouw regio;

-         Een marktconform salaris;

-         Reiskostenvergoeding van €0,19 per kilometer;

-         Trainingsmogelijkheden via de Maandag® Academy;

-         Netwerkbijeenkomsten van club Maandag®;

-         Persoonlijke begeleiding van zowel een recruiter als een accountmanager.

Over het bedrijf

Opgericht in 1989 en sinds 2008 actief onder de naam Maandag®. In ruim 30 jaar heeft Maandag® zich opgewerkt tot dé detacheerder van de publieke sector met inmiddels meer dan 3.000 professionals.


De maandag staat voor ons voor een nieuw en fris begin. Voor ambitie en optimisme. Het gevoel dat alles mogelijk is. Doordat wij dat gevoel elke dag van de week uitdragen is het voor ons eigenlijk elke dag maandag.

 

Professionals bij Maandag® houden van hun werk en van werken. Zij zien werk als een belangrijk onderdeel van hun leven en willen daar alles uithalen. Wij bij Maandag® willen onze professionals daarin zo goed mogelijk ondersteunen. Wil jij meer weten over wat wij precies voor je kunnen betekenen? Neem dan contact met mij op: 06 22 59 37 62 of daniel.vaneijden@maandag.nl

Solliciteren

Herken jij jezelf in dit profiel? En lijkt werken bij Maandag® je een mooie stap? Solliciteer dan meteen. Wie weet ziet jouw maandag er binnenkort dan net zo tof uit als die van ons.

Current job is not marked as favorite, click to favorite this job
Daniël van Eijden
JOUW MAANDAG
Contactpersoon
Daniël van Eijden