Toezichthouder Bouw

Ellemijn Jonk
JOUW MAANDAG
Contactpersoon
Ellemijn Jonk
MEI 22
Drenthe Permanent MBO
21.06.2020 100007184
Solliciteren

Over de functie

Kijk jij met een kritische blik naar bouwwerken? En geef jij graag advies hierover en treed jij waar nodig handhavend op?


In de rol van Toezichthouder WABO ben je verantwoordelijk voor het uitvoeren van controles in het kader van de WABO. Hierbij ben jij de Toezichthouder op het gebied van bouw, WABO en brandveiligheid. Je zal klachten behandelen, illegale bouwactiviteiten signaleren, toezicht op verleende vergunningen houden en optreden in het kader van bestuursrechtelijke handhaving. Het goed kunnen communiceren is hierbij is essentieel. Net als dat je stevig in je schoenen staat. Wat biedt Maandag je:

  • Een goed salaris, met eventueel een leaseauto
  • Diverse trainingen en opleidingen (vanuit onze eigen Maandag® Academy, maar ook bijvoorbeeld de ABW1/ABW2)
  • Groot netwerk aan professionals en opdrachtgevers
  • Dé mogelijkheid om afwisseling met zekerheid te combineren


Op korte termijn kan er gestart worden bij één van onze Noord-Nederlandse opdrachtgevers, maar we hebben ook al mogelijkheden voor na de zomer. De uren van jouw dienstverband zullen wij in overleg afstemmen. Er liggen ook mogelijkheden voor ZZP-ers!

Functie eisen

  • MBO/HBO- opleiding Bouwkunde
  • Ervaring als Toezichthouder of Inspecteur WABO/Bouw binnen een overheidsorganisatie
  • Pré als je beschikt over een ABW1 of ABW2


Wil jij meer weten of je interesse kenbaar maken? Solliciteer dan direct of neem contact op met mij via 06-13160707/ellemijn.jonk@maandag.nl.

Over het bedrijf

De professionals van Maandag® houden van hun werk en van werken. Hebben kennis van zaken en beschikken over een flinke portie ambitie. Ze kunnen individueel werken maar ook in teamverband een geheel project voor hun rekening nemen. Ben jij zo’n professional en klaar voor een nieuwe maandag? Wij hebben volop mogelijkheden voor je om te doen waar je goed in bent. Tot Maandag®.

Solliciteren

Herken jij jezelf in dit profiel? En lijkt werken bij Maandag® je een mooie stap? Solliciteer dan meteen. Wie weet ziet jouw maandag er binnenkort dan net zo tof uit als die van ons.

Current job is not marked as favorite, click to favorite this job
Ellemijn Jonk
JOUW MAANDAG
Contactpersoon
Ellemijn Jonk