Toezichthouder Bouw

Ellemijn Jonk
JOUW MAANDAG
Contactpersoon
Ellemijn Jonk
MRT 13
Drenthe Vast MBO
12.04.2020 100006008
Solliciteren

Over de functie

Ben jij iemand die er niet klakkeloos vanuit gaat dat alles volgens de regels voorloopt? Check en controleer jij liever alles eerst? Heb jij daarnaast een Bouwkundige achtergrond? Dan pas jij goed in de functie als Toezichthouder Bouw.

Als Toezichthouder Bouw voer je bouwcontroles en controles op sloopwerkzaamheden uit. Hierbij check je of deze conform bouwbesluit, vergunning en bestemmingsplan gaan. Ook zal je toezicht houden op recreatiewoningen.

Functie eisen

  • HBO opleiding gericht op Bouw
  • 2 jaar ervaring binnen gemeente of overheid als Handhaver of Toezichthouder Bouw (WABO)
  • Pré als je ABW1/ABW2 bezit

Over het bedrijf

Onze opdrachtgever is op korte termijn op zoek naar de juiste professional die hun team komt versterken. Maandag® biedt jou echter op de lange termijn ook mogelijkheden op opdrachten en langdurige dienstverbanden. Wij bieden je een zeer goed maandsalaris en aanvullende bieden wij mogelijkheden voor trainingen om jou beter te maken. Daarnaast maak je deel uit van een groep brede professionals om integraal te blijven denken, om kennis te delen, elkaar te helpen in lastige dossiers en om jouw netwerk te vergroten.

Past bovenstaande beschrijving bij jouw wensen en ervaringen? Neem dan contact op met mij via 06-13160707 of via ellemijn.jonk@maandag.nl.

Solliciteren

Herken jij jezelf in dit profiel? En lijkt werken bij Maandag® je een mooie stap? Solliciteer dan meteen. Wie weet ziet jouw maandag er binnenkort dan net zo tof uit als die van ons.

Current job is not marked as favorite, click to favorite this job
Ellemijn Jonk
JOUW MAANDAG
Contactpersoon
Ellemijn Jonk