Toezichthouder Bodemkwaliteit en Bodembescherming

Daniël van Eijden
JOUW MAANDAG
Contactpersoon
Daniël van Eijden
MEI 20
Friesland Permanent HBO
19.06.2020 103516749
Solliciteren

Over de functie

Ben jij bevoegd toezichthouder en heb jij kennis van Besluit Bodemkwaliteit (Bbk) en Wet Bodembescherming (Wbb)? Dan zijn wij op zoek naar jou! Je komt te werken op de afdeling toezicht en handhaving met zo’n 25 collega’s en je ziet er onder anderen toe op het naleven van wettelijke voorschriften, treedt op bij illegale situaties en gaat indien nodig over tot handhaving. Als toezichthouder bodem voer je controles uit in het kader van het Bbk en Wbb, rapporteert bevindingen en meldt overtredingen.


Wil je werken voor een overheidsinstelling in regio Friesland en de functie toezichthouder bodem voor minimaal 32 uur per week uitoefenen? Neem dan contact met mij op!


Functie eisen

Wat zoeken wij:

-         MBO+/HBO opleiding;

-         Minimaal 3 jaar werkervaring en affiniteit met bodem;

-         Kennis van Awb en specialistische opleiding bodem;

-         Jij bent ondernemend, pragmatisch en oplossingsgericht.


Wat biedt Maandag® jou:

-         Een uitdagende functie in jouw regio;

-         Een marktconform salaris;

-         Reiskostenvergoeding van €0,19 per kilometer;

-         Trainingsmogelijkheden via de Maandag® Academy;

-         Netwerkbijeenkomsten van club Maandag®;

-         Persoonlijke begeleiding van zowel een recruiter als een accountmanager.

Over het bedrijf

Opgericht in 1989 en sinds 2008 actief onder de naam Maandag®. In ruim 30 jaar heeft Maandag® zich opgewerkt tot dé detacheerder van de publieke sector met inmiddels meer dan 3.000 professionals.


De maandag staat voor ons voor een nieuw en fris begin. Voor ambitie en optimisme. Het gevoel dat alles mogelijk is. Doordat wij dat gevoel elke dag van de week uitdragen is het voor ons eigenlijk elke dag maandag.

 

Professionals bij Maandag® houden van hun werk en van werken. Zij zien werk als een belangrijk onderdeel van hun leven en willen daar alles uithalen. Wij bij Maandag® willen onze professionals daarin zo goed mogelijk ondersteunen. Wil jij meer weten over wat wij precies voor je kunnen betekenen? Neem dan contact met mij op: 06 22 59 37 62 of daniel.vaneijden@maandag.nl

Solliciteren

Herken jij jezelf in dit profiel? En lijkt werken bij Maandag® je een mooie stap? Solliciteer dan meteen. Wie weet ziet jouw maandag er binnenkort dan net zo tof uit als die van ons.

Current job is not marked as favorite, click to favorite this job
Daniël van Eijden
JOUW MAANDAG
Contactpersoon
Daniël van Eijden