Stedenbouwkundige

Fred de Neef
JOUW MAANDAG
Contactpersoon
Fred de Neef
MEI 20
Zuid-Holland Permanent HBO
19.06.2020 100545162
Solliciteren

Over de functie

Als Stedenbouwkundige in dienst van Maandag® krijg je echt de kans om te werken aan jouw carrière. We gaan samen op zoek naar een opdracht die precies past bij jouw wensen en ambities. Of dit nou bij één van de G4-Gemeenten is of bij kleine of middel-grote gemeente, je kunt altijd rekenen op de support van jouw vaste contactpersoon.


Daarnaast krijg je bij Maandag® altijd de volledige support van onze eigen Maandag® Academy zodat jij jezelf continu kunt blijven verbeteren.

Functie eisen

  • Je hebt bij voorkeur de Academie van Bouwkunst afgerond;
  • Maar reageer ook zeker met een HBO Ruimtelijke Ordening & Planologie;
  • Je bent een getalenteerd ontwerper en kunt dit laten zijn met een recente portfolio;
  • Gemeentelijke (stage)ervaring is een grote pré;
  • Je bent op de hoogte van alles wat er momenteel speelt in jouw vakgebied;
  • Je kunt op meerdere niveau's communiceren en bent bovenal instaat om plannen goed te vertalen richting burgers en overige stakeholders;
  • Om op hoog niveau te kunnen communiceren is kennis van Nederlandse taal in een vereiste.

Over het bedrijf

Met meer dan 3.000 professionals is Maandag® dé detacheerder van de publieke sector. Hoe dat komt? Professionals die bij ons werken selecteren zichzelf. Samen met hen zien wij de maandag als een fris en nieuw begin. Het gevoel dat alles mogelijk is. Dat gevoel van ambitie en optimisme dragen we elke dag van de week uit. Want eigenlijk is het voor ons elke dag maandag. Professionals die bij ons werken houden van hun werk, net zoals wij. Daarom zijn we zo’n goed team. Snel, gedreven en heel positief. We willen alles uit ons werk halen en zien werkgeluk als de sleutel voor succes. Jij toch ook? 

Solliciteren

Herken jij jezelf in dit profiel? En lijkt werken bij Maandag® je een mooie stap? Solliciteer dan meteen. Wie weet ziet jouw maandag er binnenkort dan net zo tof uit als die van ons.

Current job is not marked as favorite, click to favorite this job
Fred de Neef
JOUW MAANDAG
Contactpersoon
Fred de Neef