Stedenbouwkundige

Anne Geenen
JOUW MAANDAG
Contactpersoon
Anne Geenen
JUL 03
Noord-Brabant Permanent HBO
02.08.2020 100210690
Solliciteren

Over de functie

Wil jij jouw expertise benutten ten behoeve van de samenleving en hierbij bijdragen aan de ontwikkeling binnen het stedelijk gebied? Dan bij jij de Stedenbouwkundige die wij zoeken! Als Stedenbouwkundige draag jij bij aan de ontwikkeling van de openbare ruimte binnen het stedelijk gebied. Jij onderzoekt diverse mogelijkheden voor het inrichten van stedelijke gebieden en adviseert hierbij over haalbaarheid van huidige en toekomstige visies over bijvoorbeeld wooninitiatieven, bedrijventerreinen en overige ontwikkelingen. Ga jij vanuit je deskundigheid als Stedenbouwkundige op een creatieve en innovatieve manier te werk? Dan ben jij de Stedenbouwkundige die wij zoeken!


Als Stedenbouwkundige ga jij je bezig houden met:

  • Het adviseren, initiëren, ontwikkelen en implementeren van ruimtelijk beleid
  • Het zorg dragen voor de visie in verschillende ontwikkelingen zoals de integrale ruimtelijke visie voor een woningbouwproject of één van de andere ruimtelijke ontwikkelingen binnen de omgeving
  • Regie geven over de planvorming en planuitwerking van in- en externe ontwerpers
  • Ontwikkeling binnen de kaders van de wet

Functie eisen

Als Stedenbouwkundige beschik jij over:

  • Een afgeronde HBO of WO opleiding
  • Je hebt ervaring binnen een gemeentelijke organisatie
  • Je kan bestuurlijke wensen vertalen in visie, beleid en/of denkwijze
  • Ontwerpvaardigheden en ervaring met tekenprogramma's
  • Communicatieve vaardigheden

Over het bedrijf

Wat biedt Maandag® jou?

Maandag® biedt jou een marktconform salaris volgens de CAO CAR UWO, een reisvergoeding op basis van €0,19 per kilometer en uiteraard horen pensioenregeling, vakantiedagen en vakantiegeld ook tot de voorwaarden. Vanuit een dienstverband bij Maandag® kun je diverse opdrachten vervullen, een opdracht voor de lange termijn behoort ook tot de mogelijkheden. Hiernaast zijn er ook mogelijkheden om jezelf te blijven ontwikkelen op de Maandag® Academy. Daarnaast maak je deel uit van een brede groep professionals om integraal te blijven denken, om kennis te delen en om jouw netwerk te vergroten. 


Met meer dan 3.000 professionals is Maandag® dé detacheerder van de publieke sector. De professionals van Maandag® zijn ambitieus, hebben kennis van zaken en hebben passie voor hun werk. Ben jij zo’n professional en klaar voor een nieuwe maandag? Dan bieden wij jou volop mogelijkheden om te doen waar jij goed in bent. Herken jij jezelf in bovenstaand profiel? Dan kom ik graag met jou in contact!


T: 06-30468282

E: anne.geenen@maandag.nl

Solliciteren

Herken jij jezelf in dit profiel? En lijkt werken bij Maandag® je een mooie stap? Solliciteer dan meteen. Wie weet ziet jouw maandag er binnenkort dan net zo tof uit als die van ons.

Current job is not marked as favorite, click to favorite this job
Anne Geenen
JOUW MAANDAG
Contactpersoon
Anne Geenen