Stedenbouwkundige Gemeente

Fred de Neef
JOUW MAANDAG
Contactpersoon
Fred de Neef
JUN 11
Zuid-Holland Permanent WO
11.07.2020 105580557
Solliciteren

Over de functie

Omdat we regelmatig vacatures van gemeentes binnenkrijgen voor Stedenbouwkundigen van alle niveaus (junior, medior, senior) spreken we graag ook met regelmaat enthousiaste professionals die op zoek zijn naar een nieuwe uitdaging binnen de stedenbouw. Als Stedenbouwkundige via Maandag zet jij je graag in als expert op projecten bij verschillende gemeenten. Deze projecten variëren tussen de 3 maanden en 2 jaar en lopen qua inhoud ook zeer uiteen, maar wat ze gemeen hebben is dat er veel behoefte is naar jouw talenten en expertise voor Stedenbouwkundige opgaven. Hiermee lever je direct een grote bijdrage aan de directe gebouwde leefomgeving van de inwoners van de gemeente in kwestie. Denk aan projecten die ontwerpen vragen bij verkavelings- en inrichtingsplannen, bestemmingsplannen en herstructureringsopgaven.

Functie eisen

Een enthousiaste Stedenbouwkundige die via Maandag aan de slag wilt voldoet in ieder geval aan de volgende punten:


  • Afgeronde opleiding Stedenbouw aan een Technische Universiteit of de Academie van Bouwkunst
  • Relevante gemeentelijke werkervaring in de afgelopen 5 jaar
  • Kennis van wet- en regelgeving op het vakgebied
  • Een kritische, innovatieve blik en oplossingsgerichte houding
  • Uitstekende communicatieve vaardigheden


Over het bedrijf

Maandag heeft een uitgebreid landelijk netwerk binnen de publieke sector en weet de juiste match te maken tussen de professional en de opdrachtgever. Wij staan voor optimisme, werkgeluk, ontwikkeling en mensen die zin hebben om elke Maandag weer fris te beginnen aan de week. We zijn een groene, open en positieve organisatie die denkt in kansen en oplossingen. Met Club Maandag en de Maandag Academy betrekken we de professional en geven we extra mogelijkheden tot ontwikkeling en doorgroeimogelijkheden.

Solliciteren

Herken jij jezelf in dit profiel? En lijkt werken bij Maandag® je een mooie stap? Solliciteer dan meteen. Wie weet ziet jouw maandag er binnenkort dan net zo tof uit als die van ons.

Current job is not marked as favorite, click to favorite this job
Fred de Neef
JOUW MAANDAG
Contactpersoon
Fred de Neef