Specialist Bodeminformatie

Over de functie

Voor een grote gemeente in Noord Limburg zijn wij op zoek naar een Specialist Bodeminformatie.


Jij, Specialist Bodeminformatie, bij deze gemeente:

 • Maakt onder regie van een senior specialist Bodeminformatie de zogenaamde Bruidsschatlocaties (ernstig, niet spoed) voor de gemeente Venlo inzichtelijk en verwerkt de uitkomt in iBis (BIS van de firma Roxit).
 • Voert in iBIS een lijst met locaties in waar sprake is van het eerbiedigend Overgangsrecht Omgevingswet (ernstig + spoed, niet-spoed maar lopende saneringen / nazorglocaties). Voorzien locaties van contouren.
 • Voert in iBIS in een lijst met locaties waar sprake is van beschikte gevallen van ernstige grondwaterverontreiniging.
 • Voert desgevraagd xml’s (samen met de vaste BIS-beheerder) in van beschikbare bodemrapporten in. Overziet wat dit bijdraagt aan een volgende bodemkwaliteitskaart (ca. 2025) of de richtlijn CROW 400.
 • Leest bodemdossiers, haalt daar de relevante besluiten Wet bodembescher­ming (Wbb) uit alsmede de relevante saneringsplannen en evaluatierapporten, en hangt digitale documenten in iBis.
 • Verbetert de kwaliteit van de gemeentelijke bodeminformatie, die in ons sys­teem (BIS) genaamd iBis (van Roxit) staat, door middel van opschoonacties en het bijwerken van ‘statusvelden’.
 • Maakt deel uit van de tijdelijke projectgroep ‘Venlose bodemlocaties in het DSO’.
 • Legt verantwoording af aan de projectleider van genoemde groep.

Spreekt bovenstaande jou aan? Laten we de mogelijkheden dan snel gespreken tijdens een vrijblijvend kennismakingsgesprek.

📞 06 83 02 45 08

📩 lisa.beurskens@maandag.nl

Functie eisen

 • Ruime kennis van de Wet Bodembescherming (Wbb) en de inhoud van bodem­rapporten (variërend van een historisch onderzoek tot een sanerings­evaluatie) en vooral (!) Wbb-beschikkingen. ‘Ernst’, ‘urgent’, ‘spoed’ en ‘nieuw geval’ zijn gangbare Wbb-termen voor hem / haar;
 • Uitstekend kunnen werken met iBis: o.a. kunnen overzien van consequenties van verwijdering locaties en hoe om te gaan met de data die daar in staan (o.a. het HBB);
 • Goed kunnen werken met DocMan: ons gemeentelijk systeem waarmee analoge archiefstukken kunnen worden gevonden en opgevraagd;
 • Goed kunnen werken met Kadaster-online.

Over het bedrijf

Vanuit vestigingen uit heel Nederland, detacheert Maandag® interim professionals in de publieke sector. Binnen de overheid, het onderwijs, de gezondheidszorg en bij woningcorporaties. En niet zomaar professionals. Onze mensen bruisen van de energie, of ze nu op een vestiging of bij een opdrachtgever werken. Werken bij Maandag® is daarom ook niet te vergelijken met een baan die je eerder hebt gehad. Onze goede arbeidsvoorwaarden, uitgebreide opleidingsmogelijkheden (via onze eigen Academy), toffe werksfeer (o.a. regelmatig borrels en afdelingsuitjes) en doorgroeimogelijkheden dragen daar zeker aan bij. Geen wonder dat Maandag® hard groeit. Daarom zijn we altijd op zoek naar nieuw talent.

Solliciteren

Herken jij jezelf in dit profiel? En lijkt werken bij Maandag® je een mooie stap? Solliciteer dan meteen. Wie weet ziet jouw maandag er binnenkort dan net zo tof uit als die van ons.

Is dit jouw toekomstige baan?

Solliciteren
Lisa Beurskens

Lisa Beurskens

Recruiter

Het sollicitatieproces

undefined

Solliciteer

Binnen vijf dagen ontvang je een reactie op je sollicitatie.

undefined

Telefonische kennismaking

Zijn er mogelijkheden? Dan leren we je graag beter kennen.

undefined

Eerste gesprek

We nodigen je uit op een van onze vestigingen om verder kennis te maken.

undefined

Tweede gesprek

In een verdiepend gesprek bespreken we vakinhoudelijke zaken en eventuele vragen die jij nog hebt.

undefined

Contractvoorstel

Is er van beide kanten een klik, dan doen we je graag een voorstel.

In dienst

Blij met ons aanbod? Dan zijn we een match. Na het tekenen van je contract is het officieel rond. Gefeliciteerd!

#DeVoordelen

Waarom werken bij maandag®?

 • Afwisseling Elke opdracht is anders.
 • Groei Omdat we ontwikkeling belangrijk vinden hebben we een eigen Maandag® Academy. Hier kan je (vakinhoudelijke) trainingen volgen zodat jij blijft groeien.
 • Onbeperkt online leren Via onze Maandag® academy heb je onbeperkt toegang tot diverse trainingen en cursussen.
 • Persoonlijke begeleiding en coaching Samen met jou kijken we naar je ambities en begeleiden je naar een volgende stap in je carrière.
 • Zekerheid van een contract Je komt bij ons in dienst en gaat aan de slag bij diverse opdrachtgevers.
#EvenVoorstellen

Jouw MAANDAG! collega's

Anne  
Anne
Jurist
Rachid  
Rachid
Basisarts
Sebastiaan  
Sebastiaan
Projectleider AVG
Soraya  
Soraya
Leerkracht basisonderwijs