Senior Verkeerskundige

Anne-Wil Bal
JOUW MAANDAG
Contactpersoon
Anne-Wil Bal
JUN 10
Zuid-Holland Tijdelijk HBO
10.07.2020 100261454
Solliciteren

Over de functie

Als senior verkeerskundige ga jij je vooral bezighouden met het onderzoeken en oplossen van problemen op het gebied van verkeersveiligheid, vervoer en logistiek. Hierbij moet je onder andere denken aan het adviseren over verkeersvraagstukken en het ontwikkelen van verkeersbeleid. Dit kan thema’s omvatten als parkeren, fietsen, openbaar vervoer en het uitrollen van een netwerk van laadpalen voor elektrische auto’s. Tal van andere mogelijkheden zijn denkbaar. Het type project waaraan jij uiteindelijk gaat werken hangt vooral af van hetgeen waarvoor jij passie hebt. Samen met jou breng ik dit in kaart. Verder beschik jij over goede communicatieve vaardigheden, weet jij anderen te motiveren en hou jij ervan je collega’s te helpen waar nodig. Je levert altijd het beste resultaat af.

Functie eisen

·      Jij hebt een afgeronde opleiding binnen verkeer of mobiliteit;

·      Jij hebt aantoonbare werkervaring binnen de gemeente op het gebied van verkeer;

Over het bedrijf

Vanuit onze opdrachtgevers krijgen wij geregeld de vraag naar ervaren professionals op het gebied van verkeer. Ben je benieuwd naar de mogelijkheden van de switch van bijvoorbeeld een adviesbureau naar een gemeente? Ben je nu adviseur verkeer en wil je meer richting beleid? Of misschien juist wel wisselen van gemeente? Alles is bespreekbaar.

De aanvragen die wij krijgen vanuit onze opdrachtgevers zijn erg divers.

Solliciteren

Herken jij jezelf in dit profiel? En lijkt werken bij Maandag® je een mooie stap? Solliciteer dan meteen. Wie weet ziet jouw maandag er binnenkort dan net zo tof uit als die van ons.

Current job is not marked as favorite, click to favorite this job
Anne-Wil Bal
JOUW MAANDAG
Contactpersoon
Anne-Wil Bal