Senior adviseur vastgoed

Floris Evers
JOUW MAANDAG
Contactpersoon
Floris Evers
MEI 07
Gelderland Tijdelijk HBO
10.06.2020 102526171
Solliciteren

Over de functie

Voor een grote gemeente in Overijssel zoek ik een senior adviseur vastgoed voor een langdurige fulltime opdracht.


Als senior adviseur vastgoed bestaan jouw werkzaamheden uit de verkoop van grond aan de zakelijke markt ten behoeve van verschillende soorten voorzieningen (winkels, horeca, zorg, onderwijs, cultuur, welzijn). De nadruk ligt grotendeels op de maatschappelijke en zakelijke markt. Je onderhandelt met ontwikkelaars, ondernemers, (maatschappelijke) instellingen, bouwondernemingen, investeerders, etc. ten behoeve van vastgoedontwikkelingen en de daaraan verbonden grondverkoop. Je bent verantwoordelijk voor de totale transactie, dat wil zeggen van informatieverstrekking en onderhandeling tot aan de contractuele vastlegging. Tevens lever je een bijdrage aan het opstellen van de jaarlijkse grondprijzennota. Daarnaast participeer je als vastgoed-deskundige in diverse overleggen. Dit kunnen zowel overleggen met projectgroepen zijn als interne overleggen betreffen met de afdeling Vastgoed of elders in en buiten de organisatie.


Je bent als senior adviseur vastgoed een vastgoeddeskundige met minimaal een HBO werk- en denkniveau. Je beschikt over goede overtuigingskracht, hebt ervaring met onderhandelingen en hebt gevoel voor bestuurlijke en commerciële verhoudingen. Je hebt kennis van marktontwikkelingen op het gebied van vastgoed en voorzieningen. Je bent gedreven en hebt een intrinsieke drijfveer om kennis op het gebied van vastgoed en bouwkosten te vergaren en bij te houden. Daarbij ben je praktisch ingesteld. Je legt gemakkelijk contact en communiceert, zowel mondeling als schriftelijk, helder en duidelijk. Je bent proactief, verbindend en resultaatgericht.  

Functie eisen

  • Afgeronde HBO opleiding;
  • Aantoonbare ervaring met onderhandelingen over de verkoop van gronden;
  • Aantoonbaar minimaal 2 jaar gemeentelijke ervaring met de verkoop van bouwgrond, opgedaan in de afgelopen 8 jaar.


Heb je vragen of opmerkingen bel me dan vooral op het nummer 06 830 814 52!

Over het bedrijf

Wil jij binnen je werk graag de mogelijkheid hebben om een kijkje in verschillende keukens te kunnen nemen? Wel de zekerheid van een contract hebben maar ook flexibiliteit in je werk? Kom werken bij Maandag®! Maandag® is hét bedrijf om op detacheerbasis binnen de (semi-) publieke sector aan de slag te kunnen gaan. We bieden naast goede arbeidsvoorwaarden, ook de mogelijkheid om jezelf verder te ontplooien en te ontwikkelen. Zo hebben wij onze eigen Maandag® Academy, die door het hele land allerlei opleidingen verzorgt voor jou.

Solliciteren

Herken jij jezelf in dit profiel? En lijkt werken bij Maandag® je een mooie stap? Solliciteer dan meteen. Wie weet ziet jouw maandag er binnenkort dan net zo tof uit als die van ons.

Current job is not marked as favorite, click to favorite this job
Floris Evers
JOUW MAANDAG
Contactpersoon
Floris Evers