Recruiter overheid

Over de functie

Als Recruiter maak jij de match tussen werkzoekenden en vacatures bij onze opdrachtgevers. Een ingewikkeld, maar uitdagend proces om dat voor elkaar te krijgen! Als Recruiter ben je gebrand op succes en krijg je energie van contact met mensen. Jouw takenpakket is zeer divers: zo zoek en benader je kandidaten via LinkedIn en cv-banken, plaats je vacatures en selecteer je heruit de beste kandidaten die reageren. Daarnaast voer je kennismakingsgesprekken, onderhandel je over voorwaarden en maak je uiteindelijk de koppeling tussen het profiel van de kandidaat en de vacature bij de opdrachtgever. Vanaf dat moment pakt de accountmanager, die het klantcontact heeft, het verder op. Zodra jouw kandidaat mag starten, ga je regelmatig langs om het gesprek aan te gaan hoe de opdracht bevalt en welke ontwikkelingsmogelijkheden wij namens Maandag® kunnen aanbieden.


Als Recruiter hoef je geen relevante werkervaring te hebben! Je hebt wel reeds je eerste commerciële werkervaring opgedaan en wilt nu doorgroeien. Je bent zeer enthousiast en zeer leergierig om het vak eigen te maken. Persoonlijke ontwikkeling staat bij ons hoog in het vaandel. In ons jonge team van ervaren recruiters wordt je getraind om jou het vak te leren. Ook bieden we een uitgebreide introductieweek aan op onze Academy waarin je alles wordt verteld over de Maandag cultuur en onze werkwijze. Daarnaast volg je gedurende het eerste jaar diverse trainingen om je te kunnen ontwikkelen tot een succesvolle Recruiter. 

Functie eisen

·      HBO werk- en denkniveau

·      Minimaal één jaar commerciële werkervaring in een B2B-omgeving

·      Een winnaarsmentaliteit gecombineerd met een energieke uitstraling

·      Je bent zeer leergierig en gedreven

·      Beschikbaar voor minimaal 32 uur per week

Over het bedrijf

De vestiging van Maandag Rotterdam heeft een team van jonge, enthousiaste winnaars die samen werken om tot goede resultaten te komen. Na een week hard werken, proosten we op de vrijmibo om de week goed af te sluiten.


Wat krijg je van ons terug? Uiteraard heel veel werkplezier, maar dat is niet het enige wat je elke ochtend weer uit je bed haalt. Een goed salaris aangevuld met een uitstekende flexibele bonusregeling, helemaal te verdienen door individuele prestaties! Wij werken daarnaast met flexibel vakantieverlof. In overleg met jouw leidinggevende kun je jouw vakantiedagen inplannen, we houden de dagen niet bij en hanteren geen limiet!

Solliciteren

Herken jij jezelf in dit profiel? En lijkt werken bij Maandag® je een mooie stap? Solliciteer dan meteen. Wie weet ziet jouw maandag er binnenkort dan net zo tof uit als die van ons.

Is dit jouw toekomstige baan?

Solliciteren
Anne-Wil Bal

Anne-Wil Bal

Recruiter

Het sollicitatieproces

undefined

Solliciteer

Binnen vijf dagen ontvang je een reactie op je sollicitatie.

undefined

Telefonische kennismaking

Zijn er mogelijkheden? Dan leren we je graag beter kennen.

undefined

Eerste gesprek

We nodigen je uit op een van onze vestigingen om verder kennis te maken.

undefined

Tweede gesprek

In een verdiepend gesprek bespreken we vakinhoudelijke zaken en eventuele vragen die jij nog hebt.

undefined

Contractvoorstel

Is er van beide kanten een klik, dan doen we je graag een voorstel.

In dienst

Blij met ons aanbod? Dan zijn we een match. Na het tekenen van je contract is het officieel rond. Gefeliciteerd!

#DeVoordelen

Waarom werken bij maandag®?

  • Afwisseling Elke opdracht is anders.
  • Groei Omdat we ontwikkeling belangrijk vinden hebben we een eigen Maandag® Academy. Hier kan je (vakinhoudelijke) trainingen volgen zodat jij blijft groeien.
  • Onbeperkt online leren Via onze Maandag® academy heb je onbeperkt toegang tot diverse trainingen en cursussen.
  • Persoonlijke begeleiding en coaching Samen met jou kijken we naar je ambities en begeleiden je naar een volgende stap in je carrière.
  • Zekerheid van een contract Je komt bij ons in dienst en gaat aan de slag bij diverse opdrachtgevers.
#EvenVoorstellen

Jouw MAANDAG! collega's

Anne  
Anne
Jurist
Rachid  
Rachid
Basisarts
Sebastiaan  
Sebastiaan
Projectleider AVG
Soraya  
Soraya
Leerkracht basisonderwijs