Projectsecretaris

Over de functie

Heb jij ervaring als projectsecretaris, ben jij de spin in het web en spreekt een opdracht bij een dynamische gemeente in Flevoland jou aan? Reageer dan nu!


De opgave voor jou…

De gemeente heeft de ambitie om actief in te zetten op het aantrekken van nieuwkomers. Als projectsecretaris ga jij onder leiding van een projectmanager helpen de doelen van de stad te realiseren.


Als projectsecretaris ben je verantwoordelijk voor het opstellen en begeleiden van de uitwerking van de onze stedelijke opgaven. Je krijgt eigen projecten die bijdragen aan verdere ontwikkeling van de stad. Dit doe je onder leiding van de projectmanager. Je werkt onder andere aan de administratie voor de projecten. Het opvragen van offertes, beoordelen daarvan en het verstrekken van de opdrachten in het systeem maakt deel uit van de werkzaamheden. Verder heb je ervaring in de omgang met stakeholders als ondernemers en ontwikkelaars, en ervaring met werken in een ambtelijke organisatie is een vereiste.


Het organiseren van informatieavonden, interne bijeenkomst als projectgroepen of stakeholdersessies voert de projectsecretaris zelfstandig. Verzamelen van het benodigde materiaal, agenda bepalen, verslaglegging zijn de primaire werkzaamheden. De projectsecretaris zorgt dat alles op rolletjes loopt.


Wie ben jij…

Je voelt je thuis in een dynamische omgeving waarin de samenleving, bestuurlijke en ambtelijke organisatie bij elkaar komen. Je gevoel voor verhoudingen is uitstekend en je bent in staat verbindingen aan te gaan.


Je bent in staat om het mannetje met de Haarlemmersolie te zijn en hiervoor de verantwoordelijkheid te pakken. Hiervoor neemt je het initiatief of schroomt niet de telefoon te pakken bij de lastigere stakeholder.


Wij zijn op zoek naar de projectsecretaris die deze opgave aandurft en enthousiast wordt van het faciliteren en organiseren van het samenspel tussen de gemeentelijke organisatie en de maatschappij. Hierbij ben je kritisch over de eigen rol, wat we als gemeente doen en wat andere partijen doen.


Tenslotte ben je inspirator, gesprekspartner en criticus voor je collega projectmanager.

Functie eisen

  • afgeronde relevante WO-opleiding;
  • minimaal 2 jaar ervaring in de gebiedsontwikkeling in de afgelopen 4 jaar;
  • ervaring met vastgoedontwikkeling;
  • werkervaring als projectsecretaris.


Vragen of opmerkingen? Bel mij op 06 830 814 52!


De opdracht kan ook op ZZP-basis uitgevoerd worden.

Over het bedrijf

Wil jij binnen je werk graag de mogelijkheid hebben om een kijkje in verschillende keukens te kunnen nemen? Wel de zekerheid van een contract hebben maar ook flexibiliteit in je werk? Kom werken bij Maandag®! Maandag® is hét bedrijf om op detacheerbasis binnen de (semi-) publieke sector aan de slag te kunnen gaan. We bieden naast goede arbeidsvoorwaarden, ook de mogelijkheid om jezelf verder te ontplooien en te ontwikkelen. Zo hebben wij onze eigen Maandag® Academy, die door het hele land allerlei opleidingen verzorgt voor jou.

Solliciteren

Herken jij jezelf in dit profiel? En lijkt werken bij Maandag® je een mooie stap? Solliciteer dan meteen. Wie weet ziet jouw maandag er binnenkort dan net zo tof uit als die van ons.

Is dit jouw toekomstige baan?

Solliciteren
Floris Evers

Floris Evers

Recruiter

Het sollicitatieproces

undefined

Solliciteer

Binnen vijf dagen ontvang je een reactie op je sollicitatie.

undefined

Telefonische kennismaking

Zijn er mogelijkheden? Dan leren we je graag beter kennen.

undefined

Eerste gesprek

We nodigen je uit op een van onze vestigingen om verder kennis te maken.

undefined

Tweede gesprek

In een verdiepend gesprek bespreken we vakinhoudelijke zaken en eventuele vragen die jij nog hebt.

undefined

Contractvoorstel

Is er van beide kanten een klik, dan doen we je graag een voorstel.

In dienst

Blij met ons aanbod? Dan zijn we een match. Na het tekenen van je contract is het officieel rond. Gefeliciteerd!

#DeVoordelen

Waarom werken bij maandag?

#EvenVoorstellen

Jouw MAANDAG! collega's

Anne  
Anne
Jurist
Rachid  
Rachid
Basisarts
Sebastiaan  
Sebastiaan
Soraya  
Soraya
Leerkracht basisonderwijs