Projectleider Energie

Ellemijn Jonk
JOUW MAANDAG
Contactpersoon
Ellemijn Jonk
MEI 04
Drenthe Permanent HBO
03.06.2020 102233011
Solliciteren

Over de functie

Je zal je in deze functie onder meer bezig gaan houden met het opstellen van het projectplan warmtenet, onderdeel uitmaken van het project Aardgasvrije wijk, het vertegenwoordigen van gemeente in regieteams en een haalbaarheidsonderzoek opstellen. De functie is bij ons uitgezet voor 24-28 uur per week, maar ik raad je ook aan te reageren bij een andere beschikbaarheid.

Functie eisen

  • Ervaring in een soortgelijke functie bij de overheid
  • HBO opleiding Milieukunde of soortgelijk
  • Klantgericht en politiek sensitief

Over het bedrijf

De opdrachtgever staat open voor ZZP-ers, echter zijn ze ook op zoek naar een langdurige invulling voor deze functie. Hierdoor kan de mogelijkheid gaan ontstaan dat je na een periode van detachering rechtstreeks in dienst kan treden bij de gemeente. Kom jij in aanmerking volgens bovenstaande eisen en wil jij meer weten over de functie en Maandag? Neem dan contact met mij op 06-13160707.


De professionals van Maandag® houden van hun werk en van werken. Hebben kennis van zaken en beschikken over een flinke portie ambitie. Ze kunnen individueel werken maar ook in teamverband een geheel project voor hun rekening nemen. Ben jij zo’n professional en klaar voor een nieuwe maandag? Wij hebben ook volop andere (duurzaamheid)mogelijkheden voor je om te doen waar je goed in bent. ook dan hoor ik graag van je! Tot Maandag®.

Solliciteren

Herken jij jezelf in dit profiel? En lijkt werken bij Maandag® je een mooie stap? Solliciteer dan meteen. Wie weet ziet jouw maandag er binnenkort dan net zo tof uit als die van ons.

Current job is not marked as favorite, click to favorite this job
Ellemijn Jonk
JOUW MAANDAG
Contactpersoon
Ellemijn Jonk