Projectleider Dorpsvernieuwing

Ellemijn Jonk
JOUW MAANDAG
Contactpersoon
Ellemijn Jonk
JUN 26
Groningen Permanent HBO
26.07.2020 106802571
Solliciteren

Over de functie

Als ervaren Projectmanager binnen de stads-en dorpsontwikkeling toe aan een opdracht met een extra complexe opgave? Dan is dit je kans! Bij onze opdrachtgever in de Provincie Groningen wordt de combinatie gemaakt tussen de versterkingsopgave en de dorpsontwikkeling. Oftewel heb jij affiniteit met de versterkingsopgave in regio Groningen en daarnaast ruime ervaring met stads- en dorpsontwikkeling?


Dan kan jij bij onze gemeentelijke opdrachtgever aan de slag in de rol van Projectleider Dorpsvernieuwing voor 28-36 uur per week. Ze zoeken iemand die hun team op korte termijn komt versterken, echter vinden ze het vinden van de juiste professional belangrijker, dus zal een latere startdatum zeker overlegd kunnen worden. Jij zal zelfstandig aan de slag gaan als Projectmanager en verantwoordelijk zijn voor de gehele opgave in het dorp. Er wordt de nodige denkkracht, teamwork en doorzettingsvermogen gevraagd. Het uiteindelijke doel is om om de dorpen te vernieuwen, zowel fysiek als sociaal, maar ook om de energietransitie op te pakken. Dit alles tezamen met de bewoners.

Functie eisen

  • HBO of WO- diploma in ruimtelijke of planologische richting
  • Ruime ervaring bij de overheid op Projectmanagement
  • Aantoonbare affiniteit met de regio/ versterkingsopgave

Over het bedrijf

Klinkt bovenstaande jou als de ideale vaste baan of ben jij juist meer van de afwisseling en wil jij deze rol graag als interim professional (detachering of zelfstandige) vervullen? Alle opties staan nog open. Graag bespreek ik de mogelijkheden voor een dienstverband bij onze opdrachtgever, als ZZP-er of bij Maandag in dienst met je, dit kan via 06-13160707/ellemijn.jonk@maandag.nl.


Detacheren betekent voor onze professionals dat zij zekerheid en afwisseling kunnen combineren. Ze profiteren van de voordelen van een vast contract bij Maandag®, maar werken voor verschillende projecten en opdrachtgevers. Het grote voordeel hiervan is dat je als professional sneller groeit omdat je in verschillende keukens kijkt. Daarnaast krijg je bij Maandag® volop ontwikkelingsmogelijkheden aangeboden. En bij Maandag® werk je nooit alleen. We geloven in samenwerking. Ontwikkeling en kennis delen met andere collega’s bij Maandag®.


Naast de inhoudelijke uitdagingen zijn er nog een aantal extra voordelen om bij Maandag® te werken. Je profiteert namelijk van een aantrekkelijk arbeidsvoorwaardenpakket, een fijn salaris en ook voor je oude dag wordt gezorgd. Daarnaast kun je jezelf ontplooien door gerichte, vakinhoudelijke ondersteuning en vervolgopleidingen via de Maandag® Academy. Verder kun je je netwerk laten groeien door deel te nemen aan activiteiten van Club Maandag®. Twijfel dus niet, en neem contact op!Solliciteren

Herken jij jezelf in dit profiel? En lijkt werken bij Maandag® je een mooie stap? Solliciteer dan meteen. Wie weet ziet jouw maandag er binnenkort dan net zo tof uit als die van ons.

Current job is not marked as favorite, click to favorite this job
Ellemijn Jonk
JOUW MAANDAG
Contactpersoon
Ellemijn Jonk