Projectleider Democratisering

Melanie Nooij
JOUW MAANDAG
Contactpersoon
Melanie Nooij
MEI 12
Noord-Holland Tijdelijk HBO
12.06.2020 102927949
Solliciteren

Over de functie

Wil jij als Projectleider Democratisering gaan werken aan de democratisering en co-creatie in een bruisende buurt in Amsterdam?


Als Projectleider Democratisering werk je aan democratisering en co-creatie in een bruisende buurt in Amsterdam. Als Projectleider ben je in staat om vanuit de handvatten van de buurt de signalen en patronen te herkennen en hier kleine zichtbare acties op te organiseren. Dit doe je als Projectleider Democratisering te allen tijde samen met de bewoners en ondernemers en altijd in de buurt.


Daarnaast ben jij als Projectleider Democratisering ook de brug naar de gemeente. Jouw werkwijze zal een eerste en belangrijke stap zijn naar het meer opgavengericht werken. Een werkwijze waar steeds meer ambtenaren nu een rol in spelen. Jouw acties in de buurt richten zich dus niet alleen op het activeren van bewoners/ondernemers maar ook op het betrekken van gemeente ambtenaren en andere professionals. Zodat in de toekomst een aantal ambtenaren in staat is om deze werkwijze zelfstandig uit te voeren.


Als Projectleider speel je een belangrijke rol in het "leren opgave gericht werken".

Ben jij toegankelijk en krijg jij energie om bewoners te activeren en hun verhalen te horen? Tevens ben je als Projectleider analytisch, onderzoekend en het denkwerk snel en effectief kan omzetten in acties en interventies. Tot slot ben jij als Projectleider Democratisering in staat om al deze kennis en vaardigheden over te brengen op collega's, bestuurders en andere betrokkenen.

Ben jij de Projectleider democratisering die ik zoek?

Functie eisen

  • Je beschikt minimaal over een hbo werk- en denkniveau.
  • Je beschikt over een netwerk in Amsterdam en bent bekend met de gemeentelijke organisatie.
  • Je beschikt over aantoonbare affiniteit met het onderwerp zoals het college dat in haar programma akkoord heeft geformuleerd ten aanzien van de democratisering.
  • Je beschikt over kennis van het buurtbouwen.

Over het bedrijf

De wensen en behoefte van de professional staan bij mij als recruiter centraal. Daarnaast is door onze Maandag® Academy het mogelijk diverse cursussen en trainingen te volgen en te werken aan je persoonlijke ontwikkelingen. Bij Maandag® word ik het eerste aanspreekpunt voor jou als professional.


Ben jij een professional en op zoek naar een nieuwe uitdaging? Ik kom graag met je in contact! Om jou als persoon beter te leren kennen en om de mogelijkheden binnen Maandag® te bespreken.

Solliciteren

Herken jij jezelf in dit profiel? En lijkt werken bij Maandag® je een mooie stap? Solliciteer dan meteen. Wie weet ziet jouw maandag er binnenkort dan net zo tof uit als die van ons.

Current job is not marked as favorite, click to favorite this job
Melanie Nooij
JOUW MAANDAG
Contactpersoon
Melanie Nooij