Planoloog

Melanie Nooij
JOUW MAANDAG
Contactpersoon
Melanie Nooij
JUN 29
Noord-Holland Permanent WO
29.07.2020 107111778
Solliciteren

Over de functie

Weet jij één van de belangrijke overheidstaken te onderzoeken en te realiseren? Dan ben jij  de planoloog die de openbare ruimte op een goede manier gaat inrichten. 


Eén van de belangrijke overheidstaken is dat de openbare ruimte op een goede manier wordt ingericht. Hoe dit gedaan moet worden ga jij als planoloog onderzoeken. Je kijkt daarbij naar de grond en de wateren, naar de omliggende gebieden en naar de menselijke behoeftes. Wil jij als planoloog proactief mee denken en gaan adviseren over bestemmingsplannen?


Wat zijn jouw kwaliteiten als planoloog?

Jij kan anderen goed overtuigen en op een politiek vlak meedenken. Het gaat niet alleen om wat het beste is voor de openbare ruimte en het milieu, maar vooral ook wat het beste is voor de mens en hiermee ook welke politieke belangen bij een bepaald bestemmingsplan meespelen. Jij weet als planoloog de optimale inrichting van de openbare ruimte, welke ook nog eens financieel haalbaar is, te realiseren.


Jouw werkzaamheden:

  • Het adviseren over stedelijke ontwikkelingen en over ruimtelijke structuren;
  • Het  opstellen van adviezen voor het bestuur;
  • Het volgen van de landelijke ontwikkeling op het gebied van de komende Omgevingswet en adviseren over het op te stellen omgevingsplan;
  • Het behandelen van vraagstukken, gebiedsontwikkelingen en projecten die voortkomen uit de groeiambities van de stad en de opgave om de kwaliteit van de woon, werk en leefomgeving’.


Ben jij de planoloog met ambitie en de kwaliteiten die ik zoek? Solliciteer dan direct.

  • Aantal uren: 24 - 36 uur per week.
  • Startdatum: zo snel mogelijk
  • Salaris: tussen € 3.244,- en € 5.118,- bru­to per maand (sa­la­ris­schaal 10A/​11) afhankelijk van opleiding en ervaring;

Functie eisen

  • Je beschikt over minimaal een afgeronde opleiding op WO niveau; planologie
  • Je beschikt over minimaal 3 jaar werk ervaring als planoloog in de afgelopen 8 jaar;
  • Je beschikt over aantoonbare kennis van de Omgevingswet;

Over het bedrijf

De wensen en behoefte van de professional staan bij mij als recruiter centraal. Daarnaast is door onze Maandag® Academy het mogelijk diverse cursussen en trainingen te volgen en te werken aan je persoonlijke ontwikkelingen. Bij Maandag® word ik het eerste aanspreekpunt voor jou als professional.


Ben jij een professional die geïnteresseerd is om in diverse projecten of verschillende gemeentes te werken, met de zekerheid van een dienstverband? Ik kom graag met je in contact! Om jou als persoon beter te leren kennen en om de mogelijkheden binnen Maandag® te bespreken. Naast het creëren van impact op een organisatie, kan je tegelijk ook werken aan je eigen carrièreontwikkeling. Lijkt dit jou wat? Neem dan vooral contact met mij op!

 

Solliciteren

Herken jij jezelf in dit profiel? En lijkt werken bij Maandag® je een mooie stap? Solliciteer dan meteen. Wie weet ziet jouw maandag er binnenkort dan net zo tof uit als die van ons.

Current job is not marked as favorite, click to favorite this job
Melanie Nooij
JOUW MAANDAG
Contactpersoon
Melanie Nooij