Planoloog

Wendy Bierman
JOUW MAANDAG
Contactpersoon
Wendy Bierman
MEI 01
Noord-Holland Permanent HBO
31.05.2020 100543708
Solliciteren

Over de functie

Jouw missie als planoloog is een ruimte creëren waar mensen zich thuis voelen om te wonen, te werken en te verblijven. Sta jij open om jouw missie voort te zetten in een nieuwe omgeving?


De missie van de afdeling in deze grote gemeente is te zorgen voor een goed ingerichte ruimte waar mensen zich thuis voelen om te wonen, te werken en te verblijven. Als planoloog functioneer je zelfstandig, maar werk je wel regelmatig samen met de planeconomen, stedenbouwkundige en andere juristen om jouw plan zo goed mogelijk op de kaart te zetten. Hiervoor heb je een stevige persoonlijkheid nodig en ben jij iemand die snel je weg vindt binnen de organisatie. Als juridisch planoloog ben je verantwoordelijk voor de integrale ruimtelijke beoordeling van bouwinitiatieven die afwijken van bestemmingsplannen. Je geeft hier advies over en bent in staat om zelfstandig een ruimtelijke onderbouwing te beoordelen en te schrijven. Het advies bestaat uit de integrale weging van alle relevante vormen van beleid en regelgeving. Dit wordt ‘vertaald’ tot een juridisch-planologisch ‘bouwwerk’ dat zo goed in elkaar moet steken dat het bij een beslissing op een aanvraag juridisch overeind blijft.

Functie eisen

  • Je bent minimaal in het bezit van WO-diploma, rechten of planologie.
  • Je hebt aantoonbare ervaring met het zelfstandig opzetten van een WABO-advies (een advies over bouwinitiatieven die afwijken van bestemmingsplannen).
  • Je bent in staat zelfstandig de regio te voeren over meer complexe dossiers.


Over het bedrijf

Met meer dan 3.000 professionals is Maandag® dé detacheerder van de publieke sector. Hoe dat komt? Professionals die bij Maandag® werken selecteren zichzelf. Samen met hen zien wij de maandag als een fris en nieuw begin. Het gevoel dat alles mogelijk is. Dat gevoel van ambitie en optimisme dragen we elke dag van de week uit. Want eigenlijk is het voor ons elke dag maandag. Professionals bij Maandag® houden van hun werk, net als wij. Daarom zijn we zo’n goed team. Snel, gedreven en heel positief. We willen alles uit ons werk halen en zien werkgeluk als de sleutel voor succes. Jij toch ook?

Voel jij je aangetrokken tot deze lieve groep 4 wacht dan niet en bel me op zodat we eens kennis kunnen maken.

Solliciteren

Herken jij jezelf in dit profiel? En lijkt werken bij Maandag® je een mooie stap? Solliciteer dan meteen. Wie weet ziet jouw maandag er binnenkort dan net zo tof uit als die van ons.

Current job is not marked as favorite, click to favorite this job
Wendy Bierman
JOUW MAANDAG
Contactpersoon
Wendy Bierman