Planoloog

Brian Meijer
JOUW MAANDAG
Contactpersoon
Brian Meijer
MEI 18
Noord-Holland Permanent HBO
17.06.2020 100279773
Solliciteren

Over de functie

Een expert die op het gebied van ruimtelijke ordening zich bezighoudt met het optimaal benutten van de ruimte? Dat is wat ik zoek!


Als Planoloog werk je in het hart van de ruimtelijke ordening van de stad. Je hebt een belangrijke rol bij het duiden en leiden van de lange termijn van het gebied waar je aan werkt. Naast het verrichten van complexe en afwisselende werkzaamheden ben je zeer collegiaal en pas jij makkelijk in een projectteam.


Je bent werkzaam in een regio waar veel transitie plaatsvind. Het is een deel waar tegelijkertijd gebouwd, gewoond en aan ontworpen wordt. Je werkt in de gemeentelijke projectgroepen aan nieuwe ruimtelijke ontwikkelingen. Het werk wordt afgestemd met collega’s uit het sociaal domein en andere gebiedsteams. Jouw team zal bestaan uit stedenbouwkundigen, planologen/ geografen, juristen en openbare ruimte ontwerpers.


Als Planoloog houdt jij je bezig met:


-         Het vertalen van onderzoek en analyse van ruimtelijke ontwikkelingen;

-         Advisering voor de programmatische invulling van ruimtelijke plannen;

-         Meeschrijven aan diverse nota’s te behoeve van gebiedsontwikkeling;

-         Participeren in projectgroepen over ruimtelijke ontwikkelingen;

-         Het scherp houden van de stedenbouwkundigen en bevordert de inhoudelijke discussie over de kwaliteit van de plannen.


Ben jij de professional waar ik naar op zoek bent? Neem contact met mij op of solliciteer via de onderstaande knop!

Functie eisen

-         Afgeronde HBO opleiding in de richting van planologie of sociale geografie;

-         Kennis en inzicht in de ruimtelijke economische ontwikkelingen en geografie;

-         Aantoonbare kennis van Wro, Wabo en Omgevingswet;

-         Ervaring als Planoloog binnen een gemeente;

-         Brede oriëntatie op het werkveld en het vermogen om voorstellen ui meerdere invalshoeken te toetsen.

Over het bedrijf

Het persoonlijke contact met de professional staat bij mij als recruiter Ruimtelijk & Bestuurlijk domein centraal. Ik ben altijd op zoek naar wat het beste is voor onze professionals en zorgen dat jij met een glimlach naar je werk en met energie naar huis gaat.


Bij Maandag® werk je nooit alleen. We geven jou de kans om gebruik te maken van ons netwerk. Maandag® bestaat namelijk al 30 jaar en heeft 32 vestigingen door heel Nederland. Bij Maandag® worden er verder volop ontwikkelingsmogelijkheden geboden via de Maandag® Academy.


Verder hebben we ook elke 6 weken onze Club Maandag®, een gezamenlijke borrel waar jij met alle professionals binnen ons mooie domein kan netwerken en sparren over jullie werkzaamheden.

Solliciteren

Herken jij jezelf in dit profiel? En lijkt werken bij Maandag® je een mooie stap? Solliciteer dan meteen. Wie weet ziet jouw maandag er binnenkort dan net zo tof uit als die van ons.

Current job is not marked as favorite, click to favorite this job
Brian Meijer
JOUW MAANDAG
Contactpersoon
Brian Meijer