Planoloog

Anne Geenen
JOUW MAANDAG
Contactpersoon
Anne Geenen
JUL 03
Noord-Brabant Permanent HBO
02.08.2020 100269756
Solliciteren

Over de functie

‘’De wetenschap die zich bezighoudt met het optimaal benutten van de openbare ruimte.’’ Weet jij meteen waar ik het over heb en heb jij zin in een nieuwe uitdaging? Dan ben jij de planoloog die wij zoeken! Voor verschillende opdrachtgevers in de provincie Noord-Brabant zijn wij op zoek naar een planoloog.

Als planoloog behandel je concrete verzoeken die betrekking hebben op het bouwen en het gebruik van gronden in de fysieke leefomgeving. Je bent een ervaren planoloog die analytisch is, een helikopterview heeft en oplossingsgericht is.


Verder ga jij je als planoloog bezighouden met:

  • Het ondersteunen van initiatiefnemers bij hun verzoek en het overleggen met belanghebbenden en andere overheden
  • Het adviseren van het gemeentebestuur over concrete verzoeken
  • Je werkt mee aan het opstellen en begeleiden van plannen voor de fysieke leefomgeving
  • Onderzoeken van functionaliteit van ruimtelijke projecten

Functie eisen

Als planoloog beschik jij over:

·        Een HBO/WO diploma op het gebied van : planologie/geografie/bestuursrecht of ruimtelijke ontwikkeling

·        Relevante werkervaring als planoloog bij een gemeente of andere overheidsinstelling

·        Kennis en deskundigheid op relevante wet- en regelgeving

·        Communicatieve vaardigheden

Over het bedrijf

Wat biedt Maandag® jou?

Maandag® biedt jou een marktconform salaris volgens de CAO CAR UWO, een reisvergoeding op basis van €0,19 per kilometer en uiteraard horen pensioenregeling, vakantiedagen en vakantiegeld ook tot de voorwaarden. Vanuit een dienstverband bij Maandag® kun je diverse opdrachten vervullen, een opdracht voor de lange termijn behoort ook tot de mogelijkheden. Hiernaast zijn er ook mogelijkheden om jezelf te blijven ontwikkelen op de Maandag® Academy. Daarnaast maak je deel uit van een brede groep professionals om integraal te blijven denken, om kennis te delen en om jouw netwerk te vergroten.


Met meer dan 3.000 professionals is Maandag® dé detacheerder van de publieke sector. De professionals van Maandag® zijn ambitieus, hebben kennis van zaken en hebben passie voor hun werk. Ben jij zo’n professional en klaar voor een nieuwe maandag? Dan bieden wij jou volop mogelijkheden om te doen waar jij goed in bent. Herken jij jezelf in bovenstaand profiel? Dan kom ik graag met jou in contact!

 

T: 06-30468282

E: anne.geenen@maandag.nl

Solliciteren

Herken jij jezelf in dit profiel? En lijkt werken bij Maandag® je een mooie stap? Solliciteer dan meteen. Wie weet ziet jouw maandag er binnenkort dan net zo tof uit als die van ons.

Current job is not marked as favorite, click to favorite this job
Anne Geenen
JOUW MAANDAG
Contactpersoon
Anne Geenen