Planologisch adviseur

Floris Evers
JOUW MAANDAG
Contactpersoon
Floris Evers
MEI 12
Gelderland Tijdelijk HBO
11.06.2020 102591356
Solliciteren

Over de functie

Ben jij een planologisch adviseur die buiten de kaders denkt en oplossingen biedt voor complexe ruimtelijke vraagstukken? Reageer dan snel!


Als planologisch adviseur weet je binnen de gemeentelijke kaders tot resultaten te komen, waarbij je creatief en integraal denkt. Je stelt bestemmingsplannen en ruimtelijke onderbouwingen op, begeleidt initiatieven en verzorgt de planologische en juridische advisering bij ruimtelijke projecten. Uitdaging haal jij vooral uit complexe gebiedsopgaven waar veel verschillende belangen spelen. Door specialisten op de juiste wijze in te zetten kom je snel tot gerichte en samenhangende adviezen. Het doel en de opgave stel je altijd centraal en in de afwegingen die je maakt schakel je makkelijk tussen verschillende wettelijke kaders. Je bent overtuigend, besluitvaardig, politiek/bestuurlijk gevoelig en een motiverend en inspirerend sparringpartner voor collega’s.

Functie eisen

  • Afgeronde HBO of WO opleiding richting ruimtelijke ordening en planologie of bestuursrecht;
  • Enkele jaren werkervaring binnen de planologie, denk aan het opstellen van bestemmingsplannen en het begeleiden van planologische procedures;
  • Je kunt diverse belangen afwegen en een integraal advies geven;
  • Je hebt kennis van de ontwikkelingen op het gebied van de Omgevingswet.


Heb je vragen of opmerkingen bel me dan vooral op het nummer 06 830 814 52!

Over het bedrijf

Wil jij binnen je werk graag de mogelijkheid hebben om een kijkje in verschillende keukens te kunnen nemen? Wel de zekerheid van een contract hebben maar ook flexibiliteit in je werk? Kom werken bij Maandag®! Maandag® is hét bedrijf om op detacheerbasis binnen de (semi-) publieke sector aan de slag te kunnen gaan. We bieden naast goede arbeidsvoorwaarden, ook de mogelijkheid om jezelf verder te ontplooien en te ontwikkelen. Zo hebben wij onze eigen Maandag® Academy, die door het hele land allerlei opleidingen verzorgt voor jou.

Solliciteren

Herken jij jezelf in dit profiel? En lijkt werken bij Maandag® je een mooie stap? Solliciteer dan meteen. Wie weet ziet jouw maandag er binnenkort dan net zo tof uit als die van ons.

Current job is not marked as favorite, click to favorite this job
Floris Evers
JOUW MAANDAG
Contactpersoon
Floris Evers