Zoeken

Ruimtelijk domein
filters wissen
02

planeconoom vacatures

de voordelen van MAANDAG!
  • Flexibiliteit in je werk
  • Zekerheid van een vast contract
  • Ontwikkelings- en opleidingsmogelijkheden via de Maandag® Academy
Bekijk alle voordelen

Contact

Kom voor een vrijblijvend gesprek langs op één van onze vestigingen. Bellen of mailen kan ook. Lees hier waar je ons kunt bereiken.

Neem contact op

Open sollicitatie

Zit er op dit moment geen geschikte vacature voor jou tussen, maar lijkt het je wel leuk om aan de slag te gaan bij Maandag®? Solliciteer dan via onderstaande button, dan kijken we samen naar de mogelijkheden.

Solliciteren

Vacatures planeconoom

Vacatures planeconoom vind je online, bij Maandag®. Voor deze functie zoeken we kandidaten met een afgeronde hbo of wo-opleiding en enige jaren werkervaring bij een gemeente als planoloog. Ben je daarnaast analytisch sterk en ben je op zoek naar een nieuwe baan? Bekijk dan alle vacatures planoloog en solliciteer.

In de functie planeconoom ben je dagelijks bezig met gebiedsontwikkeling. Je houdt je bezig met de haalbaarheid van een project,  bent betrokken bij de uitvoering en het financieel beheer hoort ook tot jouw taken. Actieve betrokkenheid bij het project en de uitvoering is dan ook van groot belang voor de functie. Ook administratieve werkzaamheden zul je uitvoeren als planeconoom. Daarnaast werk je regelmatig onder druk en zul je moeten presteren, dus zoeken we een stressbestendige, nauwkeurige professional. Ben jij de planeconoom die wij zoeken, wil je een nieuwe stap zetten en op zoek naar vacatures planeconoom? Bekijk de vacatures en solliciteer.