Omgevingsmanager

Monique Schulten
JOUW MAANDAG
Contactpersoon
Monique Schulten
JUN 28
Overijssel Freelance/ZZP HBO
28.07.2020 107021924
Solliciteren

Over de functie

De (tactisch / strategisch) omgevingsmanager / projecttrekker werkt met een vast team aan verschillende projecten. Zijn/haar rol is, het trekken van het proces in de verkenningsfase en planuitwerkingsfase en daarnaast ben je verantwoordelijk voor en geef je sturing aan het omgevingsproces. Onder andere bewaak je de kaders die meegegeven zijn vanuit het programmateam; ben je aanspreekpunt voor de omgeving (intern en extern) en verantwoordelijk voor communicatie en participatie; zorg je ervoor dat de belangen van stakeholders duidelijk worden/zijn en worden vertaald in klanteisen en ben je verantwoordelijk voor conditionering/vergunningentraject. Naast deze taken help je mee aan het verbeteren van de werkprocessen, ben je doelgericht/stuur je op resultaten en coach je medewerkers, zodat deze groeien in het projecttrekkerschap.

Functie eisen

  • HBO+ werk- en denkniveau
  • Minimaal 5 jaar aantoonbaar kennis van- en werkervaring als omgevingsmanager en minimaal 3 jaar aantoonbare ervaring met projectleiderschap in gebiedsprojecten
  • Toont leiderschap, bestuurlijk sensitief, kan verbinden, communicatief vaardig, is doelgericht/resultaatgericht en ervaring met coachen van interne medewerkers. 

Solliciteren

Herken jij jezelf in dit profiel? En lijkt werken bij Maandag® je een mooie stap? Solliciteer dan meteen. Wie weet ziet jouw maandag er binnenkort dan net zo tof uit als die van ons.

Current job is not marked as favorite, click to favorite this job
Monique Schulten
JOUW MAANDAG
Contactpersoon
Monique Schulten