Medewerker Omgevingsvergunning

Daniël van Eijden
JOUW MAANDAG
Contactpersoon
Daniël van Eijden
MEI 22
Friesland Permanent HBO
21.06.2020 103516261
Solliciteren

Over de functie

Met de Omgevingswet in aantocht zoeken wij een medewerker omgevingsvergunning. Jij verzorgt de intake en daarna toets en beoordeel je aanvragen en verzoeken aan de hand van beleid en wet- en regelgeving. Je bent in staat beschikkingen, (advies) rapportages, beoordelingen en correspondentie op te stellen. Verder verzamel en beheer je data en gegevens voor beleidsuitvoering waarbij je zorg draagt voor de afstemming van taken van betrokkenen bij het beleidsproces. Als medewerker omgevingsvergunning volg je ook de actuele ontwikkelingen op het terrein van monumentaal erfgoed en de omgevingswet.


Ben jij per direct voor minimaal 32 uur beschikbaar voor een functie in regio Friesland/Groningen wil je meer weten? Wil je bovendien aan de slag als medewerker omgevingsvergunning? Dan hoor ik graag van je!

Functie eisen

Wat zoeken wij:

-         Relevante afgeronde HBO diploma;

-         Minimaal 3 jaar werkervaring met ABW I + II;

-         Aantoonbare werkervaring;

-         Actuele kennis van Wro, bouwbesluit, bouwverordening, aangevuld met WABO inclusief Bor, Mor en het digitaal kunnen werken hiermee;

-         Jij bent flexibel, klantgericht en kunt goed plannen/organiseren


Wat biedt Maandag® jou:

-         Een uitdagende functie in jouw regio;

-         Een marktconform salaris;

-         Reiskostenvergoeding van €0,19 per kilometer;

-         Trainingsmogelijkheden via de Maandag® Academy;

-         Netwerkbijeenkomsten van club Maandag®;

-         Persoonlijke begeleiding van zowel een recruiter als een accountmanager.

Over het bedrijf

Opgericht in 1989 en sinds 2008 actief onder de naam Maandag®. In ruim 30 jaar heeft Maandag® zich opgewerkt tot dé detacheerder van de publieke sector met inmiddels meer dan 3.000 professionals.


De maandag staat voor ons voor een nieuw en fris begin. Voor ambitie en optimisme. Het gevoel dat alles mogelijk is. Doordat wij dat gevoel elke dag van de week uitdragen is het voor ons eigenlijk elke dag maandag.

 

Professionals bij Maandag® houden van hun werk en van werken. Zij zien werk als een belangrijk onderdeel van hun leven en willen daar alles uithalen. Wij bij Maandag® willen onze professionals daarin zo goed mogelijk ondersteunen. Wil jij meer weten over wat wij precies voor je kunnen betekenen? Neem dan contact met mij op: 06 22 59 37 62 of daniel.vaneijden@maandag.nl

Solliciteren

Herken jij jezelf in dit profiel? En lijkt werken bij Maandag® je een mooie stap? Solliciteer dan meteen. Wie weet ziet jouw maandag er binnenkort dan net zo tof uit als die van ons.

Current job is not marked as favorite, click to favorite this job
Daniël van Eijden
JOUW MAANDAG
Contactpersoon
Daniël van Eijden