MAANDAG! Leeuwarden zoekt een Toezichthouder Bouw

Nikita Vink
JOUW MAANDAG
Contactpersoon
Nikita Vink
FEB 24
Friesland Vast HBO
25.03.2020 100248210
Solliciteren

Over de functie

Als Toezichthouder Bouw voer je o.a. controles uit waarbij wordt gelet op de naleving van voorschriften aan de Wabo, gespecialiseerd op bouw, sloop, brandveiligheid en ruimtelijke ordening.


Verder informeer je als Toezichthouder Bouw de burgers en

bedrijven over de procedures, lever je een bijdrage aan de ontwikkeling van

beleid, richtlijnen en procedures, en adviseer je over de nalevingsstrategie

bij geconstateerde overtredingen en illegale situaties.


Ook stel je rapportages, inspectierapporten en beoordelingen op, treed je op tijdens calamiteiten en behandel je klachten. 

Functie eisen

  • Relevante hbo-opleiding aangevuld met ABW I en II.
  • Ervaring met toezicht en handhaving van bouw- en brandveiligheidsvoorschriften bij een gemeentelijke organisatie.
  • Beschikking over rijbewijs B en een auto.

Over het bedrijf

Maandag® zorgt voor flexibele zekerheid, Maandag® is dus je werkgever en de gemeente is jouw project. Jij kan je dus zowel bij de gemeente als bij Maandag® op persoonlijk en werkvlak ontwikkelen. De Maandag® Academy in Rotterdam is daar onze kracht, je kan talloze cursussen volgen door heel Nederland. Had ik al gezegd dat deze geheel kosteloos worden aangeboden voor alle medewerkers van Maandag®? Voor al dat harde werk verschijnt natuurlijk elke maand een marktconform salaris op jouw rekening. Ook naar je werk rijden doe jij niet voor niks. Daarom vergoed Maandag® alle zakelijke reiskosten op basis van €0,19 per kilometer. Uiteraard horen vakantiedagen en vakantiegeld ook tot de voorwaarden.


Ben je tijdens het lezen van deze vacature steeds JA aan het knikken en zie je jezelf al deze functie uitvoeren? Dan ga ik graag met jou in gesprek voor een frisse start. Solliciteer meteen en neem contact op met mij via 06 82 14 49 42/nikita.vink@maandag.nl.


Tot Maandag®!


Solliciteren

Herken jij jezelf in dit profiel? En lijkt werken bij Maandag® je een mooie stap? Solliciteer dan meteen. Wie weet ziet jouw maandag er binnenkort dan net zo tof uit als die van ons.

Current job is not marked as favorite, click to favorite this job
Nikita Vink
JOUW MAANDAG
Contactpersoon
Nikita Vink