Jurist Ruimtelijke Ordening

Floris Evers
JOUW MAANDAG
Contactpersoon
Floris Evers
MRT 05
Flevoland Vast HBO
04.04.2020 100285344
Solliciteren

Over de functie

Als Jurist Ruimtelijke Ordening heb je kennis van de Omgevingswet en zet jij je op overtuigende wijze in voor een betere leefomgeving. Dit doe je door het procedureel begeleiden en opstellen van bestemmingsplannen, omgevingsplannen en omgevingsvisies. Wat betreft het takenpakket houd jij je vooral bezig met het voorbereiden en coördineren van ruimtelijke initiatieven en juridische advisering over ruimtelijke vraagstukken. Daarnaast adviseer en vertegenwoordig je de opdrachtgever in bezwaar- en beroepsprocedures. De Jurist Ruimtelijke Ordening die ik zoek beschikt over de kennis, ervaring, is zelfstandig, gedreven en ondernemend.


Als Jurist Ruimtelijke Ordening voer jij werkzaamheden op projectbasis uit bij gemeenten in de regio Overijssel, Gelderland en Flevoland. Het netwerk dat wij in deze regio hebben is groot en daarom stemmen wij de opdracht en de locatie graag samen met jou af.


Herken jij jezelf in dit profiel als Jurist Ruimtelijke Ordening en ben je enthousiast? Dan bespreek ik graag een (vast-)dienstverband bij Maandag® met jou!

Functie eisen

  • afgeronde WO-studie, richting Planologie of Rechten op het gebied van Staats- en Bestuursrecht of Privaatrecht;
  • ervaring als jurist bij een overheidsorganisatie;
  • kennis van relevante wetgeving;
  • analytisch en uitstekende communicatieve vaardigheden.


Is deze vacature jou op het lijf geschreven? Solliciteer dan via de sollicitatieknop!


Voldoe jij niet volledig aan dit profiel? Laat het gewoon weten en wellicht kan ik alsnog iets voor jou betekenen!

Over het bedrijf

Wil jij binnen je werk graag de mogelijkheid hebben om een kijkje in verschillende keukens te kunnen nemen? Wel de zekerheid van een contract hebben maar ook flexibiliteit in je werk? Kom werken bij Maandag®! Maandag® is hét bedrijf om op detacheerbasis binnen de (semi-) publieke sector aan de slag te kunnen gaan. We bieden naast goede arbeidsvoorwaarden, ook de mogelijkheid om jezelf verder te ontplooien en te ontwikkelen. Zo hebben wij onze eigen Maandag® Academy, die door het hele land allerlei opleidingen verzorgt voor jou.

Solliciteren

Herken jij jezelf in dit profiel? En lijkt werken bij Maandag® je een mooie stap? Solliciteer dan meteen. Wie weet ziet jouw maandag er binnenkort dan net zo tof uit als die van ons.

Current job is not marked as favorite, click to favorite this job
Floris Evers
JOUW MAANDAG
Contactpersoon
Floris Evers