Jurist privaatrecht

Over de functie

Op dit moment zijn wij vanuit Maandag® op zoek naar een nieuwe collega, een jurist privaatrecht. We zijn op zoek naar zowel een junior als een meer ervaren jurist privaatrecht die vanuit een (vast) dienstverband bij Maandag® aan de slag wil gaan in diverse opdrachten bij onze opdrachtgevers.

Als (junior) jurist privaatrecht gericht op grondzaken houd je je onder andere bezig met het in kaart brengen van het snippergroen in verschillende gemeenten. Wanneer het snippergroen juridisch in kaart gebracht is, geef je als privaatjurist advies over de vervolgstappen die genomen kunnen worden. Zo kan de gemeente een besluit nemen over het snippergroen.

Daarnaast houdt je je bezig met het opstellen van verkoop- en huurovereenkomsten voor vastgoed dat in bezit is van gemeenten maar ben je ook verantwoordelijk voor het opstellen van exploitatieovereenkomsten (overeenkomsten waarin kostenberamingen en regels over de inrichting van de openbare orde genoteerd staan). Afhankelijk van jouw werkervaring, interesse en kennis kan het zijn dat jouw werkzaamheden uitgebreid gaan worden met diverse aanvullende werkzaamheden.

Deze werkzaamheden doe je voor verschillende overheidsorganisaties verspreid door de regio (Overijssel, Gelderland en Flevoland). De duur van de opdrachten variëren van 3 maanden tot 2 jaar maar dat is ook afhankelijk van hoe het bevalt, wat je zelf graag wil en wat er mogelijk is vanuit de opdrachtgever.

Deze baan is erg interessant voor mensen die net afgestudeerd zijn in de richting van (privaat)recht maar ook voor juristen met meer werkervaring in een soortgelijke baan die op zoek zijn naar een nieuwe uitdaging. Maar ook voor ZZP’ers liggen er zeker mogelijkheden. Daarnaast is het een baan met veel afwisseling waarbij je met veel verschillende mensen in contact komt.

Belangrijk in deze functie is dat je zaken snel oppakt, een zelfstandige werker bent. Als junior ligt er veel ruimte om te leren maar belangrijk is wel dat je daar zelf proactief in bent en de juiste collega’s (durft) op te zoeken. Naast het opdoen van werkervaring bij de gemeente kunnen we je vanuit onze eigen Academy voorzien in de benodigde trainingen en cursussen. 

Functie eisen

  • Afgeronde hbo- of wo-opleiding Rechten met specialisatie privaatrecht
  • Stage- of werkervaring als jurist privaatrecht, bij voorkeur bij een gemeentelijke organisatie
  • Je bent goed op de hoogte van de geldende wet- en regelgeving

Solliciteren

Herken jij jezelf in dit profiel? En lijkt werken bij Maandag® je een mooie stap? Solliciteer dan meteen. Wie weet ziet jouw maandag er binnenkort dan net zo tof uit als die van ons.

Is dit jouw toekomstige baan?

Solliciteren
Romy Wennekes

Romy Wennekes

Recruiter

Het sollicitatieproces

undefined

Solliciteer

Binnen vijf dagen ontvang je een reactie op je sollicitatie.

undefined

Telefonische kennismaking

Zijn er mogelijkheden? Dan leren we je graag beter kennen.

undefined

Eerste gesprek

We nodigen je uit op een van onze vestigingen om verder kennis te maken.

undefined

Tweede gesprek

In een verdiepend gesprek bespreken we vakinhoudelijke zaken en eventuele vragen die jij nog hebt.

undefined

Contractvoorstel

Is er van beide kanten een klik, dan doen we je graag een voorstel.

In dienst

Blij met ons aanbod? Dan zijn we een match. Na het tekenen van je contract is het officieel rond. Gefeliciteerd!

#DeVoordelen

Waarom werken bij maandag®?

  • Afwisseling Elke opdracht is anders.
  • Groei Omdat we ontwikkeling belangrijk vinden hebben we een eigen Maandag® Academy. Hier kan je (vakinhoudelijke) trainingen volgen zodat jij blijft groeien.
  • Onbeperkt online leren Via onze Maandag® academy heb je onbeperkt toegang tot diverse trainingen en cursussen.
  • Persoonlijke begeleiding en coaching Samen met jou kijken we naar je ambities en begeleiden je naar een volgende stap in je carrière.
  • Zekerheid van een contract Je komt bij ons in dienst en gaat aan de slag bij diverse opdrachtgevers.
#EvenVoorstellen

Jouw MAANDAG! collega's

Anne  
Anne
Jurist
Rachid  
Rachid
Basisarts
Sebastiaan  
Sebastiaan
Projectleider AVG
Soraya  
Soraya
Leerkracht basisonderwijs