Jurist omgevingsrecht

Tanya Bedrousjan
JOUW MAANDAG
Contactpersoon
Tanya Bedrousjan
JUN 29
Overijssel Permanent HBO
29.07.2020 107109147
Solliciteren

Over de functie

Voor een gemeente in Twente is Maandag® op zoek naar een Jurist omgevingsrecht. Als juridisch medewerker omgevingsrecht geef je gevraagd en ongevraagd juridische adviezen op het gebied van het omgevingsrecht, de APV en bijzondere wetten. Je werkt daarbij samen met vergunningverleners, toezichthouders en andere juristen.


Als Jurist omgevingsrecht ben je verantwoordelijk voor de uitvoering van juridische procedures op het gebied van handhaving. Je ondersteunt vergunningverleners en bent zelf verantwoordelijk voor de bezwaar- en beroepsprocedures die kunnen volgen.


Tevens vertegenwoordig je de gemeente onder andere bij de bezwaarschriftencommissie, de rechtbank en de Raad van State. Je bent voor de organisatie een aanspreekpunt en vraagbaak als het gaat om de toepassing van wet- en regelgeving op het gebied van het omgevingsrecht.

Functie eisen

Het gaat om een dynamische functie en hierin wordt van jou verwacht dat je je proactief opstelt. Je hebt gevoel voor bestuurlijke en politieke verhoudingen en laat je niet snel uit het veld slaan. Om in aanmerking te komen voor de functie van Jurist omgevingsrecht dien je aan de volgende eisen te voldoen:

  • Afgeronde HBO/WO richting bestuurs- en/of omgevingsrecht;
  • Minimaal 3 jaar relevante werkervaring;
  • Beschikbaar voor 36 uur in de week.

Wat bieden wij?

  • Na een periode van detacheren een (vaste) aanstelling bij de opdrachtgever;
  • Schaal 10 functie met een minimumloon van € 3.237,78.


Over het bedrijf

Een dienstverband bij Maandag® biedt zekerheid gecombineerd met afwisseling en uitdaging. Tevens bieden wij het volgende:

  • Bij diverse opdrachtgevers voor een kortere of langere periode aan de slag, ervaring op doen en jouw netwerk vergroten;
  • Via onze Academy kun jij werken aan jouw persoonlijke ontwikkeling en of vakinhoudelijke trainingen volgen;
  • Jouw salaris is conform de cao geldend bij de opdrachtgever;
  • Reiskosten worden vergoedt op basis van € 0,19 per kilometer. 


Solliciteren

Herken jij jezelf in dit profiel? En lijkt werken bij Maandag® je een mooie stap? Solliciteer dan meteen. Wie weet ziet jouw maandag er binnenkort dan net zo tof uit als die van ons.

Current job is not marked as favorite, click to favorite this job
Tanya Bedrousjan
JOUW MAANDAG
Contactpersoon
Tanya Bedrousjan