Juridisch Adviseur Vergunningen

Nina Arends
JOUW MAANDAG
Contactpersoon
Nina Arends
JUN 29
Gelderland Permanent WO
29.07.2020 107129499
Solliciteren

Over de functie

Met jouw studie-achtergrond in het Omgevingsrecht en werkervaring als Juridisch Adviseur Vergunningen zit je bij Maandag® goed! Bij Maandag® krijg je de kans om bij de meest uiteenlopende organisaties opdrachten uit te voeren die binnen jouw interessegebied vallen.


Als Juridische Adviseur Vergunningen kun je werken bij verschillende overheidsinstanties, elk met zijn eigen specialiteit op vergunningen.  Binnen de functie van Juridisch Adviseur Vergunningen fungeer je binnen de organisatie als vraagbaak op het gebied van Omgevingsrecht. Jij bent daarin de centrale spil! Jouw afgeronde rechtenstudie met specialisatie Omgevingsrecht komt hierbij goed van pas. Daarnaast ben jij er als Juridisch Adviseur Vergunningen voor jouw collega’s om antwoord te geven op vragen die zij tegenkomen bij het oplossen van juridische problemen. Het is aan jou om hen te voorzien van advies in procedures bij complexe bestemmingsplantoetsen.


Jouw takenpakket als Juridisch Adviseur Vergunningen bij een van onze opdrachtgevers bestaat uit:


  • Adviseren, begeleiden en afhandelen van afwijkingen die vallen binnen de reguliere voorbereidingsprocedure;
  • Adviseren over bezwaarschriften;
  • Opstellen college-adviezen op juridisch gebied;
  • Vertegenwoordigen van de gemeente bij bezwaar- en beroepsprocedures.


Word jij enthousiast van deze vacature en heb jij ervaring met de beschreven werkzaamheden? Lees dan snel verder om te kijken of wij wat voor elkaar kunnen betekenen!

Functie eisen

Functie eisen:

-    Afgeronde WO opleiding richting het Omgevingsrecht;

-    Minimaal 2 jaar ervaring als Juridisch Adviseur Vergunningen;

-    Minimaal 2 jaar werkervaring binnen een gemeente of provincie.

Over het bedrijf

Wat biedt maandag® jou?

Vanuit Maandag® hebben wij een groot netwerk aan o.a. gemeenten, provincies en waterschappen van wie wij regelmatig uitdagende opdrachten krijgen. De focus en uitdaging in deze opdrachten verschillen vaak en samen gaan we kijken welke projecten interessant voor je zijn. Dit kan bijvoorbeeld een kleinere gemeente zijn met een brede rol of een grotere gemeente waar juist meer stedelijk gebied is.

 

Je krijgt een marktconform salaris en wij vergoeden €0,19 per kilometer. Daarnaast hebben wij goede secundaire arbeidsvoorwaarden en een vast dienstverband bestaat tot een van de mogelijkheden. Kan jij niet wachten om te beginnen bij Maandag? Reageer dan snel!

 

Solliciteren

Herken jij jezelf in dit profiel? En lijkt werken bij Maandag® je een mooie stap? Solliciteer dan meteen. Wie weet ziet jouw maandag er binnenkort dan net zo tof uit als die van ons.


Solliciteren

Herken jij jezelf in dit profiel? En lijkt werken bij Maandag® je een mooie stap? Solliciteer dan meteen. Wie weet ziet jouw maandag er binnenkort dan net zo tof uit als die van ons.

Current job is not marked as favorite, click to favorite this job
Nina Arends
JOUW MAANDAG
Contactpersoon
Nina Arends