Zoeken

Ruimtelijk domein
filters wissen
96

vacatures juridisch adviseur omgevingsrecht

de voordelen van MAANDAG!
  • Flexibiliteit in je werk
  • Zekerheid van een vast contract
  • Ontwikkelings- en opleidingsmogelijkheden via de Maandag® Academy
Bekijk alle voordelen

Contact

Kom voor een vrijblijvend gesprek langs op één van onze vestigingen. Bellen of mailen kan ook. Lees hier waar je ons kunt bereiken.

Neem contact op

Open sollicitatie

Zit er op dit moment geen geschikte vacature voor jou tussen, maar lijkt het je wel leuk om aan de slag te gaan bij Maandag®? Solliciteer dan via onderstaande button, dan kijken we samen naar de mogelijkheden.

Solliciteren

Vacatures juridisch adviseur omgevingsrecht

Vacatures juridisch adviseur omgevingsrecht heeft Maandag® volop. We zoeken professionals met een afgeronde, relevante hbo of wo-opleiding en enige tijd werkervaring binnen de overheid. Ben jij op zoek naar vacatures adviseur omgevingsrecht? Bekijk ze dan allemaal en solliciteer!

Als juridisch adviseur omgevingsrecht houd je je bezig met het beoordelen van vergunningsaanvragen. Daarnaast geef je advies over verschillende juridische vraagstukken op het gebied van omgevingsrecht. Mogelijk schrijf je ook beschikkingen, op basis van de Wabo, wanneer er complexe aanvragen binnenkomen. Ook het opstellen van beleidskaders en pleitnota’s behoren mogelijk tot jouw werkzaamheden. Ben je iemand met een klantgerichte houding, die graag initiatief neemt en een groot oplossend vermogen? Neem dan een kijkje bij alle vacatures juridisch adviseur omgevingswet en maak je interesse kenbaar.