Hoogopgeleide Starter

Jurian Hoogendoorn
JOUW MAANDAG
Contactpersoon
Jurian Hoogendoorn
MEI 19
Utrecht Permanent HBO
18.06.2020 103463587
Solliciteren

Over de functie

Net afgestudeerd (academisch of hoger opgeleid) en op zoek naar je eerste uitdaging? Voor één van onze opdrachtgevers zijn wij op zoek naar hoogopgeleide starters. Bij diverse tijdelijke projecten ga jij ondersteuning bieden op de gebieden van: Stikstof, veiligheid, Pfas, luchtkwaliteit, gevaarlijke stoffen en certificering en accreditatie. 


De werkzaamheden die jij in eerdergenoemde gebieden gaat verrichten zijn: het structuren, valideren en analyseren van datastromen, het uitvoeren van projecten(projectmanagement, het assisteren in het beantwoorden van (ad hoc) vragen van opdrachtgevers en oog hebben voor de kwaliteit van de af te leveren producten. Daarnaast het betrokken zijn van de technische (integratie)kant van programma’s, het analyseren en vergelijken van (concept)datamodellen met andere modellen. Er wordt gevraagd om mee te werken aan diverse (onderzoeks-)projecten binnen diverse programma’s en andere vraagstukken op bepaalde (vak)gebieden. 


Tijdens deze opdracht doe je ervaring op en ontwikkel je jouw vaardigheden en competenties in de praktijk. Dankzij begeleiding van ervaren professionals ben jij straks een expert op het gebied van bijvoorbeeld Pfas. Oftewel een super mooie kans!

Functie eisen

o Een afgeronde relevante HBO of WO opleiding;

o Aantoonbare werkervaring of aantoonbare affiniteit werken op een laboratorium;

o Aantoonbare (werk)ervaring met projectmanagement; 

o Aantoonbare affiniteit met eerdergenoemde thema’s.

Over het bedrijf

Je gaat aan de slag via Maandag®, wij staan voor werkplezier op nummer 1. Daarbij staat binnen Maandag® ontwikkeling hoog in het vaandel. Ik vertel je graag meer over onze organisatie, onze kernwaarden en onze voorwaarden. Tot Maandag®!

Solliciteren

Herken jij jezelf in dit profiel? En lijkt werken bij Maandag® je een mooie stap? Solliciteer dan meteen. Wie weet ziet jouw maandag er binnenkort dan net zo tof uit als die van ons.

Current job is not marked as favorite, click to favorite this job
Jurian Hoogendoorn
JOUW MAANDAG
Contactpersoon
Jurian Hoogendoorn