Zoeken

Ruimtelijk domein
filters wissen
50

jurist handhaving vacatures

de voordelen van MAANDAG!
  • Flexibiliteit in je werk
  • Zekerheid van een vast contract
  • Ontwikkelings- en opleidingsmogelijkheden via de Maandag® Academy
Bekijk alle voordelen

Contact

Kom voor een vrijblijvend gesprek langs op één van onze vestigingen. Bellen of mailen kan ook. Lees hier waar je ons kunt bereiken.

Neem contact op

Open sollicitatie

Zit er op dit moment geen geschikte vacature voor jou tussen, maar lijkt het je wel leuk om aan de slag te gaan bij Maandag®? Solliciteer dan via onderstaande button, dan kijken we samen naar de mogelijkheden.

Solliciteren

Vacatures handhavingsjurist

Vacatures handhavingsjurist in het sociaal domein, vind je bij Maandag®.  In deze functie ben je binnen een gemeente verantwoordelijk voor de juridische handhaving. Je vertegenwoordigd onder andere de gemeente binnen je werkgebied. We zoeken specialisten met relevante ervaring met minimaal hbo werk- en denkniveau. Is jouw interesse gewekt? Bekijk snel alle vacatures handhavingsjurist en solliciteer.

In de functie handhavingsjurist verzorg je advies voor de afwikkeling van het handhavingsproces. Je houdt goed toezicht op de afhandeling van klachten die met handhaving te maken hebben. Ook bied je ondersteuning bij het opstellen van analyses en doet verslag over de integrale aanpak. Belangrijk aspect in deze functie is het opstellen van het beleid voor de gemeente waar je werkt. Tevens behandel je ook WOB-verzoeken en vertegenwoordig je de gemeente bij bezwaar- en beroepsprocedures. Voor vacatures handhavingsjurist zoeken we klantgerichte, deskundige en bovenal integere medewerkers. Graag ontvangen we een reactie van iemand die naast bovengenoemde eigenschappen ook communicatief vaardig is en prettig in de samenwerking. Ben je toe aan een nieuwe uitdaging en op zoek naar vacatures handhavingsjurist? Bekijk dan de laatste vacatures en solliciteer.