Gemeente Trainee

Floris Evers
JOUW MAANDAG
Contactpersoon
Floris Evers
FEB 14
Flevoland Vast WO
15.03.2020 100288083
Solliciteren

Over de functie

WO-junioren opgelet! Zoek jij die ene kans om jouw carrière een kickstart te geven bij een gemeente? Lees dan snel verder en reageer als jou dit aanspreekt!


Onze gemeentelijke opdrachtgever zoekt manieren om meer junior professionals aan zich te binden en daarvoor hebben zij de Profpool opgezet. Binnen de Profpool / Trainee pool wordt er gewerkt aan diverse interim opdrachten binnen de organisatie, vaak meerdere tegelijk, veelal kortlopend maar ook wel langlopend. Momenteel zoekt de gemeente specifiek naar trainees met een ‘Historische of Politieke’ studieachtergrond.


Als trainee ben je afhankelijk van de opdrachten ben je de ene keer meer een schrijver van plannen en beleidsstukken, en ligt bij een andere opdracht meer het accent op bedrijfsvoering of vervul je de rol van projectleider. De duur van opdrachten kan variëren van een paar weken tot een paar maanden, van een paar uur per week tot fulltime. Dit betekent dat je snel moet kunnen schakelen en je weg kan vinden in nieuwe situaties.


De profpool bestaat uit een mix van meer en minder ervaren professionals. Op deze manier maak je gebruik van elkaars ervaring en talenten! 

Functie eisen

  • Afgeronde WO-opleiding met een ‘Historische of Politieke’ afstudeerrichting.
  • Uitstekende mondelinge en digitale communicatieve vaardigheden.
  • Je steekt graag je handen uit de mouwen om mee te draaien in bestaande processen om te zien en analyseren wat er beter kan.
  • Je hebt de ambitie om als interimmer klussen van verschillende aard op te pakken en tot een goed einde te brengen.
  • Je bent innovatief; dit uit zich in creatief ondernemerschap, en je kunt buiten bestaande structuren denken.

Over het bedrijf

Wil jij binnen je werk graag de mogelijkheid hebben om een kijkje in verschillende keukens te kunnen nemen? Wel de zekerheid van een contract hebben maar ook flexibiliteit in je werk? Kom dan werken bij Maandag®! Naast goede arbeidsvoorwaarden bieden we ook de mogelijkheid om jezelf verder te ontplooien en te ontwikkelen. Zo hebben wij onze eigen Maandag® Academy, die door het hele land allerlei opleidingen verzorgt voor jou.

Solliciteren

Herken jij jezelf in dit profiel? En lijkt werken bij Maandag® je een mooie stap? Solliciteer dan meteen. Wie weet ziet jouw maandag er binnenkort dan net zo tof uit als die van ons.

Current job is not marked as favorite, click to favorite this job
Floris Evers
JOUW MAANDAG
Contactpersoon
Floris Evers