Buitengewoon Opsporingsambtenaar

Jurian Hoogendoorn
JOUW MAANDAG
Contactpersoon
Jurian Hoogendoorn
JUN 18
Utrecht Tijdelijk MBO
18.07.2020 100545142
Solliciteren

Over de functie

Geen evenementen tot 1 juni en boetes voor mensen die zich niet aan de regel houden om minstens 1,5 meter afstand te bewaren. Het kabinet kwam afgelopen maandag met stevige maatregelen om het coronavirus de kop in te drukken. Jij als Buitengewoon Opsporingsambtenaar helpt de gemeente om ervoor te zorgen dat deze ‘nieuwe spelregels’ gehandhaafd worden.Daarbij ben je verantwoordelijk voor het handhaven van de regels die de gemeente heeft gesteld ten aanzien van onder meer Milieu, Economische Zaken, de Tabakswet, Wegenverkeerswetgeving, de openbare orde & veiligheid in de Algemene Plaatselijke Verordening (APV) en de Drank- en Horecawet. Je surveilleert in uniform en treedt op bij geconstateerde overtredingen. Je gaat werken met de zogeheten bestuurlijke strafbeschikking (gemeentelijke boete). Ook geef je voorlichting aan burgers. Deze activiteiten voer je zelfstandig of in samenwerking met anderen uit. Je werkt mee aan projecten op het gebied van het gemeentelijk veiligheidsbeleid. Daarnaast zorg je voor het actualiseren en wijzigen van verordeningen, zoals de APV en de Winkeltijdenverordening. Het werk wordt in 24/7 roosterdienst uitgevoerd. 

 

Functie eisen

·       ‘Zelfstandig’, ‘flexibel’, en ‘klantgericht’ zijn begrippen die jou het beste omschrijven;

·       Je werkt integraal, resultaatgericht samen en je bent je bewust van je eigen verantwoordelijkheid;

·       Daarnaast heb je een antenne voor de politiek bestuurlijke impact die het uitvoeren van je functie kan hebben;

·       Je hebt een vakgerichte, afgeronde mbo-opleiding en aanvullende kennis van AWB en bijzondere wetten. 

Over het bedrijf

Je gaat aan de slag via Maandag®! Wij staan voor werkplezier op nummer 1. Daarbij staat binnen Maandag® ontwikkeling hoog in het vaandel. Ik vertel je graag meer over onze organisatie, onze kernwaarden en onze voorwaarden. Tot Maandag®.Solliciteren

Herken jij jezelf in dit profiel? En lijkt werken bij Maandag® je een mooie stap? Solliciteer dan meteen. Wie weet ziet jouw maandag er binnenkort dan net zo tof uit als die van ons.

Current job is not marked as favorite, click to favorite this job
Jurian Hoogendoorn
JOUW MAANDAG
Contactpersoon
Jurian Hoogendoorn