Beleidsontwikkelaar Faunabeheer

Floris Evers
JOUW MAANDAG
Contactpersoon
Floris Evers
JUN 26
Overijssel Tijdelijk HBO
26.07.2020 106790282
Solliciteren

Over de functie

Voor de provincie zoek ik een ervaren 'Beleidsontwikkelaar Faunabeheer' voor een langdurige opdracht van 16 - 24 uur per week! Lees snel verder en reageer als jou dit aanspreekt!


Project

Het faunabeheer beleid van de provincie stamt uit 2008 en 2014. Met de inwerkingtreding van de Wet Natuurbescherming is dit beleid neutraal over gegaan in de Omgevingsverordening van de provincie. Voor het opstellen van het Faunabeheerplan 2019-2024 is door de Provinciale Staten het ‘Kader Faunabeheerplan 2019-2024”vastgesteld. Dit is het vigerende beleidskader. De ontwikkelingen van de fauna en de faunaschade maken dat het opnieuw beschouwen en actualiseren van het huidige faunabeheer beleid noodzakelijk is. 


Opdracht omschrijving

Je gaat het faunabeheer beleid actualiseren zodat deze tegemoet komt aan de huidige situatie en de verwachte toekomstige ontwikkelingen rond het faunabeheer. Het beleid zal door de Provinciale Staten worden vastgesteld. Het informeren en betrekken van Provinciale Staten gedurende het proces is daarom belangrijk.


Verantwoordelijkheden

Je bent verantwoordelijk voor de actualisatie van het faunabeheer beleid en draagt zorg voor de vaststelling hiervan door Provinciale Staten. Je zult dit samen doen met de intern betrokken medewerkers die verantwoordelijk zijn voor het faunabeleid en faunabeheer. Aan het eind van je opdracht is het faunabeheer beleid geactualiseerd.

Functie eisen

  • Tenminste een afgeronde HBO / WO opleiding op het gebied van Ecologie of Natuurbeleid/Bos-en natuurbeheer;
  • Minimaal 5 jaar werkervaring als ecoloog/ecologisch beleidsmedewerker of een vergelijkbare functie in de periode: 2010-heden;
  • Werkervaring met de Wet natuurbescherming of faunabeleid in minimaal 2 projecten;
  • Bekent met het speelveld van het faunabeheer en de daarmee samenhangende doelen en faunaschades in de landbouw. 

Over het bedrijf

Wil jij binnen je werk graag de mogelijkheid hebben om een kijkje in verschillende keukens te kunnen nemen? Wel de zekerheid van een contract hebben maar ook flexibiliteit in je werk? Kom werken bij Maandag®! Maandag® is hét bedrijf om op detacheerbasis binnen de (semi-) publieke sector aan de slag te kunnen gaan. We bieden naast goede arbeidsvoorwaarden, ook de mogelijkheid om jezelf verder te ontplooien en te ontwikkelen. Zo hebben wij onze eigen Maandag® Academy, die door het hele land allerlei opleidingen verzorgt voor jou.

Solliciteren

Herken jij jezelf in dit profiel? En lijkt werken bij Maandag® je een mooie stap? Solliciteer dan meteen. Wie weet ziet jouw maandag er binnenkort dan net zo tof uit als die van ons.

Current job is not marked as favorite, click to favorite this job
Floris Evers
JOUW MAANDAG
Contactpersoon
Floris Evers